(VIDEO) KONTROVERZNA RUSKINJA PONOVO U PROBLEMU: Petostruka svetska šampionka završila iza rešetaka
Foto: EPA/Tamas Kovacs

skandalozno

(VIDEO) KONTROVERZNA RUSKINJA PONOVO U PROBLEMU: Petostruka svetska šampionka završila iza rešetaka

Ostali sportovi -

Poznata ruska plivačica Julija Jefimova uhapšena je 30. decembra 2017. godine u Los Anđelesu zbog vožnje u alkoholisanom stanju, navodi poznati sajt ''Swim swam''.

Prema navodima šerifa Los Anđelesa devojka koja se zove baš kao poznata Olimpijska šampionka i koja ima isti datum rođenja, uhapšena je nekoliko minuta posle ponoći, ali još uvek nije potvrđeno da je reč baš o poznatoj ruskoj plivačici.

Naime, dotična Julija je uhapšena zbog vožnje u alkoholisanom stanju i puštena je iz pritvora nakon plaćene kaucije od 5.000 dolara.

Poznata advokatska kancelarija iz Kalifornije ''Bird and Bird'' koja zastupa rusku plivačicu, nije htela da odgovara na pitanja novinara povodom ovih spekulacija.

Poznati časopis će nastaviti da istražuje povodom ovih nagađanja, jer ozbiljno sumnjaju da je u pitanju poznata Ruskinja, ali kako navode, određenim ljudima iz sveta sporta prosto ne odgovara da se to sazna.

Julija Jefimova ima 25 godina, tri puta je osvojila medalju na Olimpijskim igrama i čak pet puta je bila prvak sveta u svojoj disciplini.

Jefimova je dva puta pala na anti-doping testu. Prvi put, kada je suspendovana na 16 meseci pred Olimpijske igre 2016. godine, a drugi put u poznatoj aferi vezanoj za nedozvoljenu supstancu meldonijum.

Kurir sport

Foto: EPA/Tamas Kovacs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track