(VIDEO) UHAPŠEN MEKGREGOR! SLAVNI BORAC POTPUNO PROLUPAO: Rušio sve pred sobom, razlupao autobus, jednom takmičaru unakazio lice!
Foto: Printscreen

izgubio kompas

(VIDEO) UHAPŠEN MEKGREGOR! SLAVNI BORAC POTPUNO PROLUPAO: Rušio sve pred sobom, razlupao autobus, jednom takmičaru unakazio lice!

Ostali sportovi -

Njujorška policija privela je najpopularnijeg UFC borca Konora Mekgregora jer je upao na "medija dej" povodom UFC spektakla 223 i napravio totalni haos.

Irac je napao autobus u kom su bili UFC borci. Bacio je kolica za prevoz tereta na autobus i tako razbio staklo.

Mekgregor je divljajući povredio dva borca - Majkla Kijezu i Reja Borga. Najgore je prošao Kijeza koji je zadobio posekotine po licu jer je bio pored prozora u autobusu kad je Konor počeo da baca sve sto mu se našlo pod rukom, uključujući i "stalak" za bicikle.

Lekari su pokušali da "zakrpe" nesrećnog borca kako bi mogao da se bori za vikend, ali je Den Vajt morao da ga skloni sa liste. Sportska komisija je zbog povreda zabranila nastup i Reju Borgu.

Meta pomahnitalog Mekgregora bio je borac Nurmagomedov, neporaženi borac iz Rusije, koji je na ovom UFC spektaklu veliki favorit za osvajanje titule u lakoj kategoriji.

"Umirem od smeha. Zašto je čovek bacao stvari na autobus? Što nije došao unutra ako je pravi gangster pa da vidimo. Odrastao sam rešavajući stvari na taj način", rekao je ruski borac.

Predsednik UFC Dejna Vajt je taj incident nazvao "najodvratnijom stvari koja mu se ikad dogodila", optuživši akreditovane novinare Mekgregorovog veb sajta "The Mac Life" da su pustili Irca i njegovu veliku pratnju u bruklinsku arenu.

"Da li želite da imate posla sa Konorom Mekgregorom sada? Da li želite da ga jurite za intervju i platite za njegovu borbu? Sumnjam da iko želi sada to. Mislim da će sada Mekgregor sada svima biti odvratan", rekao je Vajt.

Podsetimo, Predsednik UFC-a Dana Vajt na konferenciji za medije uoči takmičenja UFC 223 je potvrdio da će Ircu biti oduzet šampionski pojas, koji je osvojio pre godinu i po dana i još uvek nije zakazao meč u kome će braniti titulu.

Kao što su mnogi i pretpostavili, ova reakcija UFC-a se nije dopala Mekgregoru koji je na društvenim mrežama ostavio komentar u svom stilu.

"Ništa vi meni nećete da uzmete, nećete ništa da uradite, pi*ke", kratko je napisao Irac.

Kurir sport, foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KRISTIJANO SE OBRATIO FILIPU: Evo šta je Ronaldo poručio sinu Nemanje Matića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track