MILICA MANDIĆ ZA KURIR: U srpskoj nošnji na evropsko zlato
Foto: Zorana Jevtić

ŠAMPIONSKI: OLIMPIJSKA I SVETSKA PRVAKINJA SPREMNA ZA NOVE IZAZOVE U TEKVONDU

MILICA MANDIĆ ZA KURIR: U srpskoj nošnji na evropsko zlato

Ostali sportovi -

Milica Mandić najpre čitaocima Kurira poželela srećne vaskršnje praznike, a tom prilikom najavila i visok plasman na šampionatu Starog kontinenta

Tradicionalno, Milica Mandić, olimpijska šampionka iz Londona 2012. godine i aktuelna svetska prvakinja u tekvondu, srećne uskršnje praznike najpre je poželela čitaocima Kurira.

Uz osmeh koji je i definitivno, pored sportskog umeća, postao njen zaštitni znak, Milica nam otkriva da još nije utanačila sve detalje oko praznika.

- Uskrs ove godine provodim sa porodicom, ali još nismo odlučili da li ćemo biti u Beogradu ili na selu. Prethodnih godina dolazila sam sa Tijanom Bogdanović i kod vas u redakciju, pa sam imala priliku uvek da joj pokažem ko je jači, to jest uvek sam imala jače jaje - kroz smeh nas je podsetila Mandićeva.

Kada smo priču prebacili na tekvondo i obaveze u ovoj godini, Milica se uozbiljila baš kao kad izlazi na borbu, pa nam otkrila planove:

- Prvi cilj ove godine je Evropsko prvenstvo u maju u Rusiji i tamo ide skoro ceo tim Galeba. Nakon toga počinju gran pri turniri - istakla je Milica Mandić.

foto: Zorana Jevtić

Poruka čitaocima

PROSLAVITE PRAZNIK U LJUBAVI

Milica Mandić ima prazničnu poruku za sve čitaoce Kurira.

- Dragi naši, želim vam srećan Uskrs. Proslavite ga u ljubavi sa porodicom, sa svojim najmilijima - rekla je olimpijska šampionka iz Londona.

Kurir / G. F.

Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track