(VIDEO) OTKRIVEN RAZLOG MEKGREGOROVOG DIVLJANJA: Osvanuo snimak na kome mu maltretiraju najboljeg prijatelja! Ovo bi svakog razbesnelo!
Foto: Pritnscreen

ŠOKANTNO

(VIDEO) OTKRIVEN RAZLOG MEKGREGOROVOG DIVLJANJA: Osvanuo snimak na kome mu maltretiraju najboljeg prijatelja! Ovo bi svakog razbesnelo!

Ostali sportovi -

Irski borac Konor Mekgregor uhapšen je u NJujorku posle napada na autobus pun UFC boraca, a sada je na videlo izašao i razlog njegovog divljanja.

Zajedno sa svojim prijateljima raznim predmetima je gađao i oštetio autobus. Povređeno je nekoliko boraca, a UFC je morao da otkaže čak tri borbe.

Predsednik UFC-a Dana Vajt na konferenciji za medije uoči takmičenja UFC 223 još jednom je potvrdio da će Ircu biti oduzet šampionski pojas, koji je osvojio pre godinu i po dana i još uvek nije zakazao meč u kome će braniti titulu.

Kao što su mnogi i pretpostavili, ova reakcija UFC-a se nije dopala Mekgregoru koji je na društvenim mrežama ostavio komentar u svom stilu - poprilično vulgarno!

"Ništa vi meni nećete da uzmete, nećete ništa da uradite pi**e", kratko je napisao Irac.

Međutim, sada je na videlo izašao i razlog njegovog divljanja.

Ali, tek nakon što se pojavio snimak kako Nurmagomedov sa svojim prijateljima maltretira drugog ruskog borca, Artema Lobova, poznatog po tome što je obučavao specijalne snage Vladimira Putina, postalo je jasno zbog čega je 'pao mrak na oči' irskom borcu.

Naime, Mekgregora i Lobova veže veliko prijateljstvo, a Irac nije želeo da ostane dužan Nurmagomedovu. Iz nekog razloga Nurmagomedov je shvatio da ga je Lobov prozivao da je kukavica, pa mu je u društvu nekoliko prijatelja prišao u hodnicima Arene, i posle nekoliko rečenica na ruskom počeo da ga šamara.

"Šta misliš, ko si ti? Ćuti, ne pričaj ništa", rekao je Nurmagomedov i odmah ga je ošamario.

Lobov ga je molio da prestane, ali je Nurmagomedov bio neumoljiv: "U intervjuu si kazao da sam kukavica?"

Lobov je pokušao da se odbrani: "Ne, Khabibe, nisam tako rekao".

"Nisi rekao? Ja lažem? Ja sam kukavica?", nastavio je Nurmagomedov, a onda je usledio još jedan šamar.

"Ovo ti je poslednji put da si izgovorio moje ime, ovo ti je poslednje upozorenje. Ne radi to više", završio je Nurmagomedov, nakon čega su ih razdvojili.

kurir.rs / kurir sport

foto: Pritnskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nikad viđeno u istoriji boksa! Nokautirali jedan drugog u istoj stotinki!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track