MEGDAN MERIDIAN SRBIJE I RUSIJE U SPENSU: MMA spektakl saveznika 26. aprila u Novom Sadu, gledaoci će prvi put moći da se klade tokom borbi
Foto: Privatna Arhiva

borilačka fešta

MEGDAN MERIDIAN SRBIJE I RUSIJE U SPENSU: MMA spektakl saveznika 26. aprila u Novom Sadu, gledaoci će prvi put moći da se klade tokom borbi

Ostali sportovi -

U Novom Sadu će se 26 aprila održati "Megdan Saveznika" između Rusije i Srbije, dok će uvodne borbe imati borci iz drugih država i sa drugih kontinenata.

Ono što ovaj Megdan čini najvećim jeste saradnja i partnerstvo sa jednom kladionicom, koje omogućava zanimljivo i veliko klađenje na sve borbe!

Pomenute kladionice su ušle u istoriju kada su na proslogodišnjem Megdanu prvi put na našim prostorima i okolini uvele klađenje na borbe.

foto: Promo

Ono što pored klađenja, najviše privači publiku je borba između Vase Bakočevića i Bugarina Stoimenova koja na društvenim mrežama i po medijima traje već 10 meseci. Zatim borba Radakovića naseg borca koji je obećao publici da će Miloša Janičić završiti kao i svi njegovi rivali do sada.

"Megdan je sigurno najveći sportski projekat u Srbiji i regionu. Projekat pod pokroviteljstvom grada i od početka ministarstva spoljnih poslova, koje nam zaista pomaže oko diplomatije i viza svih učesnika. Megdan je kompletan sportski događaj sto znači da pored boraca sa svih kontinenata, prvi put u istoriji imamo klađenje na borbe" kaže za Kurir Aleksa Balašević.

foto: Promo

Kurir sport

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track