(VIDEO) SKANDAL U NOVOM PAZARU: Navijači sedeli i zviždali dok je intonirana himna Srbije
Foto: Printscreen

nepoštovanje

(VIDEO) SKANDAL U NOVOM PAZARU: Navijači sedeli i zviždali dok je intonirana himna Srbije

Ostali sportovi -

Navijači u Novom Pazaru izviždali su himnu "Bože pravde" pred treći meč finala plej-ofa odbojkaške lige Srbije u kojoj se sastaju Novi Pazar i Vojvodina.

Dok je svirala srpska himna sa tribina u Novom Pazaru čuli su se zvižduci, a deo navijača sedeo je na stolicama, iako je običaj da se iz poštovanja stoji.

Snimak Javnog servisa se ubrzo proširio društvenim mrežama.

Incident sa himnom desio se i prošle godine tokom finala Kupa u Novom Pazaru. Tada je odlučeno da se himna ne intonira, o čemu je Kurir pisao u više navrata.

Novi Pazar je u utakmici slavio sa 3:0 (25:16, 26:24, 25:14), pa je prednost Novosađana u finalnoj seriji plej-ofa smanjio na 1:2.

Najefikasniji kod Novopazaraca bili su Marko Radosavljević i Irfan Hamzagić sa po 12 poena, a sledili su ih Aleksa Polomac sa 10, Marko Vukašinović sa devet i Benjamin Daca sa šest poena.

"Psihološki teška utakmica, ali dobro je što opet pokazujemo šampionski karakter. Znamo da igramo kad je najpotrebnije. Meč smo prelomili dobrim servisom i mirnim blokom, gde smo uspeli da rivala držimo pod stalnim pritiskom", rekao je trener Pazaraca Hamza Zatrić.

Na drugoj strani, Radiša Stevanović i Vitalij Suhinjin upisali su po osam poena za Vojvodinu, dok je Miloš Vemić poentirao pet puta.

"Čestitike Pazaru, igrao je mnogo smirenije i kvalitetnije od nas. Ušli smo indisponirano u prvi set, sa mnogo grešaka, koje smo ponovili i u finišu drugog seta. To je odlučilo utakmicu", ocenio je trener Vojvodine Nedžad Osmankač.

Meč u dvorani Pendik, koji je trajao sat i 23 minuta, pratilo je oko 1.200 gledalaca.

Četvrta utakmica finala Superlige u dvorani Pendik na programu je u nedelju od 19 časova.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI JE LIGA ŠAMPIONA SINOĆ IZGUBILA SMISAO ILI NAPROTIV?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track