(VIDEO) SEKS SKANDAL SLAVNOG BOKSERA ŠOKIRAO SVET: Oskar de la Hoja u mrežastim čarapama i štiklama!
Foto: AP

STRAŠNO

(VIDEO) SEKS SKANDAL SLAVNOG BOKSERA ŠOKIRAO SVET: Oskar de la Hoja u mrežastim čarapama i štiklama!

Ostali sportovi -

Slavni bokser Oskar de la Hoja šokirao je svet kada su osvanule fotografije na kojima je u mrežastim čarapama i štiklama, a sve je to delo devojaka koje ga ucenjuju da će objaviti eksplicitne snimke sa lude žurke.

"Gledao sam šokantne snimke u svoje vreme, ali ovo što sam video je bizarno, vidi se da mu je namešteno", rekao je FBI agent koji radi na slučaju.

FBI je pozvan jer su Instagram modeli, s kojima se Oskar De la Hoja našao u svom domu u Pasadeni, i koje su tom prilikom napravile kompromitujući snimak, ucenile sportistu za dva miliona dolara.

Kada je on odbio, lepotice su pripretile njegovoj bivšoj ženi i tražile isti iznos "kako tata ne bi brukao njihovu ćerku".

Zanimljivo je da je ovo samo jedan u nizu skandala kontroverznog boksera koji se već dobro "opekao" pre nekoliko godina i to sa sibirskom striptizetom Milanom Dravnel. Zabavljačica Milana fotografisala je i potom 2011. godine pustila u javnost materijale na kojima bokser u štiklama i ženskom mrežastom kostimu go pozira sa crvenim rukavicama za boks.

Milana je tvrdila da je sa njom De la Hoja prevario suprugu, dok se on branio rečima da je bio drogiran i pod dejstvom alkohola. Ipak i sam je kasnije priznao da je sanjom orgijao u njujorškom hotelu Ric.

De La Hoja je u karijeri porazio 17 svetskih šampiona i osvojio deset titula svetskog prvaka u sest različitih kategorija.

On je i osvajač zlatne olimpijske medalje u lakoj kategoriji iz Barselone 1992. godine.

kurir.rs / kurir sport

foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI SAMO MIROSLAV ĐUKIĆ TREBA DA ODE IZ PARTIZANA?! A šta sa onima koji su ga doveli?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track