(VIDEO) OPAKA GILJOTINA! ZASTRAŠUJUĆE GUŠENJE! Dramatičan i mučan kraj borbe koja je izazvala kontraverze i podelila svet!
Foto: Printsrkin

BORBA ZA GOLI ŽIVOT

(VIDEO) OPAKA GILJOTINA! ZASTRAŠUJUĆE GUŠENJE! Dramatičan i mučan kraj borbe koja je izazvala kontraverze i podelila svet!

Ostali sportovi -

Na UFC spektaklu "Fight Night 128" viđena je dramatična borba sa kontroverznom završnicom.

Naime, u uvodnom programu snage su odmerili Merab Dvališvili i Riki Simon, a Gruzijac je tokom čitave borbe bio konkretniji, bolji rival. Na minut pre kraja odlučio je da sruši Simona, međutim, rival ga hvata za vrat...

Dvališvili je pokušavao da ostane u borbi, udarao je nogama, a desetak sekundi pre kraja je čak palcem pokazao da je dobro. Međutim, odmah nakon toga njegove ruke padaju na pod, iako nastavlja da pomera noge. Po znaku sirene Simon pušta njegov vrat, a ovaj ostaje na podu bez ikakve reacije. Nekoliko trenutaka kasnije je došao sebi i počeo da komunicira sa sudijom.

Na snimku se vidi da je Gruzijac ostao bez svesti prilikom gušenja, ali sudija nije prekinuo borbu, što je otvorilo brojna pitanja. Ipak, komisija je zajedno sa sudijama van ringa konstatovala da je došlo do prekida borbe i proglasila Simona za pobednika. Bilo je to "tehničko prisiljavanje na pobedu".

Kurir sport, foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) HULIGANI TUKLI POLICIJU U BEOGRADU, IGRAČE U SPLITU..! Ima li fudbal smisla u našem regionu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track