KAKVA RIBA: Ivana Španović u bikiniju na Maldivima!
Foto: Printskrin/Instagram

VRUćE I MOKRO

KAKVA RIBA: Ivana Španović u bikiniju na Maldivima!

Ostali sportovi -

Najbolja srpska atletičarka puni baterije na egzotičnom ostrvu u Indijskom okeanu, gde uživa u čarima ribolova i svega ostalog što pruža more.

1 / 4 Foto: Instagram

Svetska šampiona u skoku udalj Ivana Španović odlučila je da nagradi sebe i te kako zasluženim godišnjim odmorom. Prelepa srpska atletičarka nakon izuzetno naporne sezone, koju je krunisala zlatom na Svetskom prvenstvu u Birmingemu početkom marta, sada uživa na Maldivima.

Ivana je već imala priliku da iskusi prelepu nedirnutu prirodu usred Indijskog okeana, kojoj se verno vraća.

Ovaj put atraktivna Zrenjaninka odlučila se za novo iskustvo na Maldivima. S lokalnim prijateljima Španovićeva se otisnula brodom na pecanje daleko od obale.

Nije ništa novo da naša šampionka voli da se opusti uz pecaroški štap, to redovno čini i u Srbiji, ali je ovo iskustvo definitivno drugačije i daleko uzbudljivije, što se može videti i na fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu.

- Uvek se trudim da steknem nova, zabavna iskustva. Nezaboravan dan - napisala je Španovićeva uz očaravajuće fotografije.

Kako se moglo i očekivati, Ivana je i u ovom sportu bila izuzetno uspešna i ima ulov kojim s ponosom može da se pohvali.

Goran Anđelković

Foto: Instagram

Juriš na dijamante

Ivana se, inače, na Maldivima opušta pred naredne izazove, a prvi u nizu očekuje je 10. juna. Najbolja srpska atletičarka tada će krenuti u odbranu titule u Dijamantskoj ligi i pokušati treći put u karijeri da osvoji prestižno takmičenje. Evo i kalenrada: 10. jun (Stokholm), 5. jul (Lozana), 21. jul (London), 18. avgust (Birmingem), 31. avgust (Brisel).

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : Dan Partizanove sreće i tuge. Trojke koje su pisale istoriju Partizana!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track