U SUSRET NOVIM MEDALJAMA Štefanek održao seminar u Zaječaru
Foto: SSS

Sportski savez Srbije

U SUSRET NOVIM MEDALJAMA Štefanek održao seminar u Zaječaru

Ostali sportovi -

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek, generalni sekretar Goran Marinković i autor zakona o sportu dr.prof Nenad Ðurdević odžali su seminar u Zaječaru.

Sportski savez Srbije je institucija koja vodi računa o svim teritorijalnim savezima u Srbiji, a današnji boravak u Zaječaru jedan je od primera toga.

Organizator seminara bio je grad Zaječar s Boškom Ničićem na čelu, a akteri korisnog sastanka bili su predstavnici saveza sa teritorije Zaječarskog i Borskog okruga: Dragan Milojević i Mario Bogdanović (Boljevac), Vladica Petrović i Mikica Vidojević (Knjaževac), Dušan Matejević (Negotin), Mario Buljubaša (Majdanpek), Dragiša Simonović (Zaječar) i Staniša Aksić (Bor).

foto: SSS

Predsednik SSS Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković upozanli su se sa stanjem sportskih organizacija na lokalu tako što su prisutni bili pozvani da iznesu probleme sa kojim se suočava svaki pojedinačni savez.

foto: SSS

Čelnici SSS ponudili su najoptimalnija rešenja za konkretne probleme, a takođe je vođen i razgovor o finansiranju saveza, pravnim problemima, popunjavanju aplikacionih dokumenata...

foto: SSS

Tom prilikom, predsednik Sportskog saveza Zaječara Dragiša Simonović uručio je poklon olimpijskom šampionu i predsedniku SSS Davoru Štefaneku.

Goran Anđelković Foto: SSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track