UDAR NA RUSA: Teške optužbe na račun Fedora uzdrmale MMA svet!
Foto: Foto: Profimedia

OPLELI PO LEGENDI

UDAR NA RUSA: Teške optužbe na račun Fedora uzdrmale MMA svet!

Ostali sportovi -

Legendarnom ruskom borcu Fedoru Emelianenko u poslednjoj bilo je potrebno svega 48 sekundi da nokautira protivnika, što je izazvalo dosta polemike u MMA svetu.

Naime, legendarnog Rusa optužuju da je u sjajno formi najviše zahvaljujući dopingu. Dobro obavešteni izvori tvrde da Fedor koristi steroide.

Analize njegove brobe uhvatio se Džo Rogan koji je rekao:

"Trebalo bi opet da se bori u Japanu, dajte mu ono što mu pripada. Iskreno, sve ove pobede jako su sumnjive i ne znam koliko su regularne. Naravno, mislim na steroide i druge vrste dopinga. A i lako je zaključiti kako gledamo potpuno drugu ljudsku osobu nego što smo gledali tamo. Belator radi testiranja, oni sarađuju sa atletskim komisijama. Ko zna šta su sve tamo radili, ali dovoljno je porazgovarati sa nekim borcima koji su tamo nastupali. Jedan od njih je govorio kako je u ugovorima velikim slovima naglašeno pisalo da borci neće biti testirani na steroide", rekao je.

Na vrhuncu karijere Rus je imao niz od 27 pobeda uz jednu poništenu borbu. Danas ima 37 pobeda i pet poraza, a Rogan na sve to kaže:

"Činjenica je da su tamo svi bili na nečemu, a Fedor ih je sve prebio. Svi su bili na istom s*anju, ali Fedor je bio dominantan", zaključio je Rogan.

kurir.rs / kurir sport

foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : Evo sa kojim igračima Zvezda trenutno pregovara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track