NECA NASTAVLJA DA REĐA USPEHE: Dva druga mesta za talentovanog Nemanju Jovanovića u Hrvatskoj (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

DETE ZA PRIMER

NECA NASTAVLJA DA REĐA USPEHE: Dva druga mesta za talentovanog Nemanju Jovanovića u Hrvatskoj (FOTO)

Ostali sportovi -

Drugu trku u mikro rotaks klasi Nemanja Neca Jovanović odradio je ponovo na istoj stazi Novi Marof u Hrvatskoj. Bogatiji za iskustvo sa prvog takmičenja od pre mesec dana Jovanović junior je drugog vikenda maja osvojio dva druga mesta.

U drugoj trci malo je nedostajalo da se Neca popne i na najviši stepenik pobedničkog postolja, no mlada nada srpskog kartinga definitivno je stavila do znanja konkurenciji da ozbiljno moraju da računaju na njega kada su u pitanju međunarodna takmičenja. Što se tiče domaće scene tu je ubedljivo najbolju u klasi 1.

foto: Privatna Arhiva

– Još jedan uspešan vikend je za nama. Bogatiji sam za nova iskustva, dva druga mesta u klasi mikro rotaks, ali i nove drugare. Znači mi kada mogu da se trkam sa velikim brojem vršnjaka, tačnije kada nas ima više od dvadest kartingaša na startu trke. Kao i pre mesec dana najveću podršku imao sam u ocu Branislavu, ali i njegovim drugarima Nenadu Stojanoviću Cvrletu i Martinu Vugrinecu višestrukim šampionima moto sporta, koji su bili sa nama tokom vikenda. Vraćamo se kući jer me čekaju obaveze u školi i naravno da treniram, kako bih bio još bolji za naredno međunarodno takmičenje – rekao je Nemanja Neca Jovanović.

foto: Privatna Arhiva

Rezultati klase mikro rotaks

Prva trka: 1. P. Bogatinovski, N. Jovanović 3. A. Dobrota

Druga trka: 1. P. Bogatinovski, N. Jovanović, 3. L. Malbaš

foto: Privatna Arhiva

Kurir sport/Plumrace.com

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track