ŠAMPIONI: Mladi vaterpolisti Partizana najbolji u regionu!
Foto: Privatna Arhiva

Bravo, bravo

ŠAMPIONI: Mladi vaterpolisti Partizana najbolji u regionu!

Ostali sportovi -

Generacija 2002. bez premca na turniru u Budvi. Hrvati bez objašnjenja otkazali dolazak na finalni turni

Mladi vaterpolisti Partizana, generacija 2002. postali su regionalni šampioni! Nakon što su osvojili turnire u Dubrovniku, Makarskoj i Zagrebu, crno-beli su slavili i u Budvi. I to ubedljivo sa pet pobeda.

Pred izabranicima trenera Dejana Jovovića redom su padali VK Spartak-PROZIVKA, Kataro, Budva, Primorac i Jadran. Turnir bi bio još kvalitetniji da su na turnir došli mladi vaterolisti Mladosti iz Zagreba, Juga iz Dubrovnika i Mornara iz Splita. Zašto su Hrvati odustali od dolaska na turnir ostaće tajna, mada je njihov nedolazak bio krajnje nekorektan.

Sastav Partizana, novog prvaka regiona činili su: Slavković, Vasić, Živojinović, Manojlović, Gak, Stefanović, Bućan, Drašković, Maljković, Rakić, Cvetković (kapiten), Ninčić, Glušac, Arsin i Pantelić.

Partizan je pobedio Budvu 17:8, Spartak-PROZIVKA 7:5, Jadran 8:7, Kataro 12:5 i Primorac 8:5. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Nikola Bućan iz Partizana.

Kurir sport/ A. Radonić

Foto: VK Partizan

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEOGRAD JE GOREO ZA VIKEND! Dobili smo novog kralja evropske košarke i otkrili ko je zapalio zvezdin autobus! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track