SKIJAŠKI SAVEZ SRBIJE: Radimo po zakonu, optužuju nas nepoznati predstavnici!
Foto: Skijaski savez Srbije

Negiraju optužbe

SKIJAŠKI SAVEZ SRBIJE: Radimo po zakonu, optužuju nas nepoznati predstavnici!

Ostali sportovi -

Skijaški savez Srbije odgovorio je na optužbe koje je izneo Skijaški savez centralno-južne Srbije.

"Navodi navedenog teksta su potpuno netačni, u kome se Skijaški savez Srbije od nepoznatog predstavnika Skijaškog saveza Centralno-južne Srbije optužuje za nezakonite radnje.

Obaveštavamo javnost, kao i Kurir, da je ovlašćeno lice pomenutog saveza Mihailo Petković podneo ostavku na to mesto, kao i da je većina klubova članica demantovala da stoje iza objavljenog teksta.

Takođe, obaveštavamo javnost da niko iz saveza nije kontaktiran od strane Kurira. Skijaški savez Srbije posluje i radi transparentno po Zakonima Republike Srbije, i posle dužeg vremena uz podršku većine članova Saveza.

Upravo ovakav način rada je i doveo da je prošla sezona 2017-2018. najuspešnija u istoriji srpskog skijanja. Zapanjani smo da ste obajavili tekst bez imena i prezimena pošiljaoca, kao i novinara, a koji je naneo štetu Skijaškom Savezu Srbije u svakom pogledu", kaže se u saopštenju Skijaškog saveza Srbije.

Kurir podseća da je dobio zvaničan dopis elektronskom poštom sa sednice skupštine Skijaškog saveza centralno-južne Srbije i da je naša redakcija pokušala da čuje predestavnike Skijaškog saveza Srbije, ali se uključivao faks.

Kurir sport

foto: Skijaški savez Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track