RUŽNA UVERTIRA ZA LIGU NACIJA: Selektor Turske napravio skandal u Kraljevu!
Foto: volleyball.world

ODBOJKAŠICE NASTAVLJAJU TAKMIČENJE

RUŽNA UVERTIRA ZA LIGU NACIJA: Selektor Turske napravio skandal u Kraljevu!

Ostali sportovi -

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Zoran Terzić rekao je danas da bi njegova ekipa dobre rezultate iz dosadašnjeg dela Lige nacija trebalo da potvrdi u Kraljevu.

"Dosadašnjim delom takmičenja možemo da budemo zadovoljni jer smo ostvarili pet pobeda iz šest utakmica i sada bi to trebalo da potvrdimo u Kraljevu. Dobrim rezultatom iz Kraljeva napravili bismo veliki korak napred do našeg konačnog cilja, a to je fajnal-siks", rekao je Terzić na konferenciji za novinare u Gradskoj kući u Kraljevu.

Protivnik odbojkašica Srbije u prvom meču trećeg vikenda biće Rusija. Taj meč je na programu u utorak od 20.00. U Kraljevu će još igrati i selekcije Turske i Belgije.

"O Rusiji ne treba trošiti reči. To je reprezentacija s morem medalja sa svih takmičenja, reprezentacija koja uvek slovi za favorita u bilo kojem takmičenju... Želja nam je da ih još pobedimo, bez obzira na to što su veoma kvalitetni. Nadam se da će reprezentacija Srbije pokazati dobru igru u toj utakmicu i, uz pomoć publike, ostvariti dobar rezultat", rekao je Terzić.

Selektor Turske Đovani Gvideti napravio je veliki skandal, pošto nije dozvolio kapitenu Edi Erdem da zajedno sa svim ostalim kapitenima i trenerima dođe iz Vrnjačke Banje u Kraljevo na konferenciju za novinare.

Iako su kapiteni Rusije i Belgije pošli na konferenciju, u znak protesta zbog odluke turskog selektora, treneri Rusije i Belgije su odlučili da ni njihovi kapiteni ne prisustvuju konferenciji.

Milena Rašić se sama obratila novinarima.

"I na samom početku Lige nacija smo bile svesne da će to biti teško takmičenje, da će dosta putovati, da će se svake nedelje igrati tri utakmice za redom protiv teških protivnika... Pet pobeda iz šest utakmica je dobar rezultat, druge smo trenutno na tabeli i radićemo na tome da u narednih devet utakmice upišemo što više pobeda da bismo se plasirale na finalni turnir što nam je cilj", rekla je kapiten Srbije.

Ona je istakla da njenu ekipu u Kraljevu očekuju dobri protivnici, a govoreći o Rusiji navela je da se nada da Srbija iz te utakmice može da izadje kao pobednik.

(Beta, Foto: volleyball.world)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track