LIGA NACIJA Zoran Terzić: Imamo dovoljno vremena
Foto: EPA / Sergei Ilnitsky

SELEKTOR OPTIMISTA

LIGA NACIJA Zoran Terzić: Imamo dovoljno vremena

Ostali sportovi -

Selektor srpskih odbojkašica Zoran Terzić izjavio je da reprezentacija ima dovoljno vremena da dodje na optimalan nivo za završni turnir Lige nacija.

"Imaćemo dovoljno vremena da ekipu dovedemo na koliko-toliko optimalan nivo za završni turnir Lige nacija u Kini", rekao je selektor Terzić pred put u Argentinu na poslednji vikend prve faze tog takmičenja.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije putuje na poslednji vikend prve faze Lige nacija, gde će u Argentini igrati protiv SAD, Južne Koreje i domaćina.

Srbija je na prethodnom ostvarila pobedu i dva poraza, a poslednji u četvrtak uveče od Holandije iako je vodila sa 2:0 u setovima.

"Možemo da budemo zadovoljni većim delom, u tri seta, odavno nismo igrali tako dobro. Onda je bilo vidljivo da je stigao umor, nismo mogli da rešimo neke situacije i to nas je koštalo gubitka utakmice. Nije preterano strašno, ali ostaje žal jer smo je 'imali'", kazao je selektor.

Terzić je naveo da ekipa nije spremna kako bi trebalo, "što je i normalno" jer nije moguće biti spreman za ovako takmičenje.

Tijana Bošković, Ana Antonijević, Silvija Popović i Stefana Veljković neće putovati sa ekipom u Argentinu, već će se vratiti u Beograd.

Timu će se u Santa Feu pridružiti Sladjana Mirković, Jovana Jovićić, Sara Lozo, Katarina Lazović i Bjanka Buša.

kurir.rs / Beta

foto: EPA / Sergei Ilnitsky

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NEKA BOLI BOLIVIJU! U suprotnom, da ne gledamo Orlove na Mundijalu?! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track