Najnovije vesti

LIGA NACIJA Zoran Terzić: Imamo dovoljno vremena
Foto: EPA / Sergei Ilnitsky

SELEKTOR OPTIMISTA

LIGA NACIJA Zoran Terzić: Imamo dovoljno vremena

Ostali sportovi

Selektor srpskih odbojkašica Zoran Terzić izjavio je da reprezentacija ima dovoljno vremena da dodje na optimalan nivo za završni turnir Lige nacija.

"Imaćemo dovoljno vremena da ekipu dovedemo na koliko-toliko optimalan nivo za završni turnir Lige nacija u Kini", rekao je selektor Terzić pred put u Argentinu na poslednji vikend prve faze tog takmičenja.

 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije putuje na poslednji vikend prve faze Lige nacija, gde će u Argentini igrati protiv SAD, Južne Koreje i domaćina.

 

Srbija je na prethodnom ostvarila pobedu i dva poraza, a poslednji u četvrtak uveče od Holandije iako je vodila sa 2:0 u setovima.

 

"Možemo da budemo zadovoljni većim delom, u tri seta, odavno nismo igrali tako dobro. Onda je bilo vidljivo da je stigao umor, nismo mogli da rešimo neke situacije i to nas je koštalo gubitka utakmice. Nije preterano strašno, ali ostaje žal jer smo je 'imali'", kazao je selektor.

 

Terzić je naveo da ekipa nije spremna kako bi trebalo, "što je i normalno" jer nije moguće biti spreman za ovako takmičenje.

 

Tijana Bošković, Ana Antonijević, Silvija Popović i Stefana Veljković neće putovati sa ekipom u Argentinu, već će se vratiti u Beograd.

 

Timu će se u Santa Feu pridružiti Sladjana Mirković, Jovana Jovićić, Sara Lozo, Katarina Lazović i Bjanka Buša.

 

kurir.rs / Beta

foto: EPA / Sergei Ilnitsky 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

NEKA BOLI BOLIVIJU! U suprotnom, da ne gledamo Orlove na Mundijalu?! (KURIR TV SPORT)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...