RAĐEN SE DRUŽIO SA KLINCIMA: Promocija kampa Number One u Nišu
Foto: Wind sport

PRENEO IM VATERPOLO ZNANJE

RAĐEN SE DRUŽIO SA KLINCIMA: Promocija kampa Number One u Nišu

Ostali sportovi -

Na zatvorenom bazenu u Pirotu održana je promocija, povodom početka kampa vodenih sportova „Number ONE“.

Promociji je prisustvovao koordinator kampa, naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen i čelnici vaterpolo kluba Pirot..

Nikola se pozdravio sa gostima promocije, decom, roditeljima kao i čelnicima lokalnih medija. Dao je intervju gde je objasnio ideju kampa, njegov razvoj od prošle godine kao i uvedene novitete.

„Sezonu dva kampa Number ONE krasi 3 različita programa koja smo omogućili mališanima. Standard Number ONE program u trajanju od sedam dana. Professional program u trajanju od tri dodatna dana gde je više zastupljen individualni rad i Champions Challenge Week za najbolje od najboljih".

Takođe objasnio je da je ovo prvi kamp na našim prostorima koji obuhvata sve vodene sportove koje će voditi najbolji treneri i osvajači zlatnih olimpijskih,evropskih-i-svetskih-medalja.

Za kraj, a na veliku radost mališana počele su NUMBER ONE PITALICE. Decaci sa najviše znanja uspešno su odgovorili na pitanja o kampu i našem najtrofejnijem sportu – vaterpolu. Kao nagradu, Nikola im je podelio opremu kampa, a deca nisu krila svoje oduševljenje i veliku radost što će na leto imati priliku da uče od najboljih.

"Manje od mesec dana je pred početak kampa sve je spremno, bazen je spreman, kao i naši partneri. Očekuju se deca iz celog sveta i jednu lepu stvar koja krasi našu zemlju, a tiče se sporta, svakako je vaterpolo, a mi smo to smestili ovde u Vrnjačkoj Banji. Imaćemo nezvanično malo svetsko prvenstvo u vaterpolu".

Sledeći grad koji će tim Number One da poseti je Bor 13.06.2018. sa koordinatorom programa Nikolom Rađenom.

kurir.rs / kurir sport

foto: Wind sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track