Najbolji s najboljima: Adria Media Group medijski sponzor kampa vodenih sportova Number One
Foto: Zorana Jevtić

Zna se ko je broj 1

Najbolji s najboljima: Adria Media Group medijski sponzor kampa vodenih sportova Number One

Ostali sportovi -

Adria Media Group, najveća medijska kompanija na Zapadnom Balkanu, od danas je ponosni medijski sponzor vaterpolo kampa Number One projekta sportsko marketinške agencije Wind sport. Ugovor su u prostorijama AMG potpisali pomoćnik glavnog urednika Kurira Milan Rašević i koordinator kampa i legendarni vaterpolista Nikola Rađen.

foto: Zorana Jevtić

Savez AMG i njenih izdanja sa kampom koji se drugi put održava u Srbiji, potvrda je partnerstva najboljih u svojim oblastima, nas na medijskom nebu i sportista, koji su nam u bazenima donosili pregršt radosti.

- Kompaniji AMG predstavlja veliko zadovoljstvo što se na velika vrata vraća na sportsku scenu kroz partnerstvo sa kampom vodenih sportova i svetskih asova koji ga predstavljaju. Uveren sam da ćemo na obostrano zadovoljstvo učiniti da što veći broj dece upozna svu lepotu vodenih sportova i provede nezaboravno leto u Vrnjačkoj Banji - rekao je Milan Rašević.

Nikola Rađen napomenuo je da je kamp sada dobio vetar u leđa na medijskoj promociji.

foto: Zorana Jevtić

- Nije mala stvar kada vam je saveznik takav medijski gigant kakva je Adria Media Group. Verujemo da će čitaoci vaših štampanih i digitalnih izdanja pored ekskluzivnog sadržaja koji svakodnevno imate, uživati i u reportažama s našeg kampa i spoju olimpijskih šampiona sa budućim asovima - rekao je Rađen.

Kamp će i drugu sezonu biti organizovan u Vrnjačkoj Banji od 7. jula do 2. avgusta, namenjen je dečacima i devojčicama uzrasta od sedam do 16 godina. Svi oni imaće priliku da se druže i nauće važne lekcije od olimpijskih šampiona, vrhunskih sportista, koji će biti VIP gosti kampa.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track