PROMOVIŠE VODENE SPORTOVE: Nikola Rađen posetio Banjaluku i Pančevo
Foto: Promo

za budućnost

PROMOVIŠE VODENE SPORTOVE: Nikola Rađen posetio Banjaluku i Pančevo

Ostali sportovi -

Na bazenima u Banjaluci i Pančevu održana je promocija, povodom početka kampa vodenih sportova „Number ONE“.

Promociji je prisustvovao koordinator kampa i naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen. Pored Number ONE tima, promociji su prisustvovali čelnici vaterpolo kluba Banjaluka i Dinamo, kao i lokalni mediji.

Na gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci bilo je više od pedesetoro dece i ljubitelja vaterpola. Nikola je vreme proveo družeći se sa decom u bazenu i na treningu. Usledile su pitalice gde su najbolji malisani osvojili poklon opremu kampa. Po prvi put Number ONE kamp je predstavljen u ovom gradu, pa je interesovanje bilo veliko, kako dece tako i roditelja.

foto: Promo

U nedelju, Nikola je imao druženje sa mališanima iz dva grada Pančeva i Smedereva. Gradski bazen Pančeva bio je prepunjen decom i roditeljima koji su nestrpljivo čekali da počne promocija.

foto: Promo

Hladna voda u bazenu sprečila je da se odigra utakmica izmađu ova dva grada, ali zato NUMBER ONE PITALICE nisu nedostajale. Ovog puta takmičili su se roditelji protiv dece. Deca su pobedila i dobila poklon opremu kampa.

foto: Promo

Za kraj, Nikola je pozvao sve prisutne da se pridruže kampu vodenih sportova Number One, objasnio je da je ovo prvi kamp u Srbiji koji objedinjuje sve vodene sportove, koji će voditi najbolji treneri.

Sledeći grad koji će 25. juna posetiti koordinator Nikola Rađen, jeste Sombor.

foto: Promo

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda sprema transfer bombu. Ko je Argentinac kojeg dovode?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track