KAMP NUMBER ONE U SOMBORU: Mališani se družili sa Nikolom Rađenom
Foto: Wind sport

SJAJNA ATMOSFERA

KAMP NUMBER ONE U SOMBORU: Mališani se družili sa Nikolom Rađenom

Ostali sportovi -

U ponedeljak tim Number ONE posetio je rodni grad koordinatora programa, našeg proslavljenog vaterpoliste, Nikole Rađena. Pored Number ONE tima, promociji su prisustvovali čelnici vaterpolo kluba Sombor.

U Somboru u takozvanom „kanalu“ , naš proslavljeni vaterpolista prisetio se kako je započeo svoju Number ONE karijeru. Nikola je objasnio kako je on postao šampion u našem najtrofejnijem sportu. Dečaci kojima će ovo biti druga godina na kampu, izneli su svoje utiske i pričali drugarima šta su sve naučili i koliko su napredovali prošle godine.

foto: Wind sport

Koordinator Nikola Rađen zahvalio se deci i roditeljima koji su došli. Tim povodom izjavio je:

"Sve je spremno, bazen je spreman, kao i naši partneri. Ove godine dobili smo podršku najboljih od najboljih. Očekuju se deca iz celog sveta i jednu lepu stvar koja krasi našu zemlju, a tiče se sporta, svakako je vaterpolo, a mi smo to smestili ovde u Vrnjačkoj Banji. Imaćemo nezvanično malo svetsko prvenstvo u vaterpolu. Želimo što više dece da se prijavi jer će biti okruženi šampionima, sa našim najboljim trenerima, sa ljudima koji su broj jedan u ovom sportu".

foto: Wind sport

Za kraj, Nikola je pozvao medije da posete kamp i da su dobrodošli da uživaju na kampu.

Kamp obuhvata tri sporta u jednom, vaterpolo, plivanje i sinhrono plivanje i ima za cilj da promoviše bavljenje sportom među mladima. Realizovaće ga vrhunski treneri a gosti kampa biće osvajači zlatnih medalja, naši olimpijci: Sava Ranđelović, Duško Pijetlović, Gojko Pijetlović, Bane Mitrović, Miloš Ćuk, Živko Gocić i mnogi drugi.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track