PROFESIONALAC

KURIR U VRNJAČKOJ BANJI: Rađen otvorio kamp vodenih sportova "Number One"

Ostali sportovi -

Nikola Rađen u subotu je otvorio drugu sezonu kampa vodenih sportova "Number One" u Vrnjačkoj Banji, gde sa vrhunskim trenerima i svetskim šampionima usavršava decu iz celog sveta.

Trofejni srpski vaterpolista uz podršku Opštine ovog mesta, sa svojim vrhunskim timom dvaput dnevno trenira mališane, koji će se jednom nedeljno u grupama smenjivati na bazenu narednih mesec dana.

Pored kampa koji obuhvata tri sporta - vaterpolo, plivanje i sinhrono plivanje, glavni koordinator radionice gostima je obezbedio sve sto je potrebno za rad kako bi deca kući otišla srećna, zadovoljna i naučena.

Da im je Nikola maksimalno posvećen, ekipa Kurira u nedelju se uverila u to svojim prisustvom na popodnevnom treningu na olimpijskom bazenu. Dok su treneri dečacima držali predavanje, on je za to vreme pumpao lopte i donosio opremu, da bi se zatim priključio obučavanju.

1 / 5 Foto: Kurir/Marija Dejanović

Međutim, kod Rađena nema zabušavanja i striktno moraju da se poštuju tri stvari -rad, red i disciplina. Očigledno kod njega važi zlatno pravilo "Bez muke nema nauke", zato što mu je u interesu da od mališana napravi buduće vrhunske sportiste. Ume i da podvikne, a isto tako i da se smeje i šali sa učenicima. Nije ni čudo što ga svi oni obožavaju jer ima vremena i strpljenja da se svima ponaosob posveti.

Nikola će inače u banji boraviti do polovine avgusta, a onda ce se vratiti u Moskvu, gde igra za vaterpolo klub "Dinamo".

kurir.rs / Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track