SPORTSKA MISIJA NA JUGU SRBIJE: Štefanek i Marinković obišli Niš, Vranje, Vlasotince...
Foto: sss

NEMA POREDAHA

SPORTSKA MISIJA NA JUGU SRBIJE: Štefanek i Marinković obišli Niš, Vranje, Vlasotince...

Ostali sportovi -

Predsednik i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i Goran Marinković posetili su gradove i njihove sportske saveze na jugu Srbije.

Niš, Vranje, Vlasotince... samo su neka od mesta gde su Štefanek i Marinković rešavali goruće probleme.

foto: sss

Vladosince ima veoma funkcionalan Sportski savez, s toga su se čelnici SSS upoznali sa čelnikom Sportskog saveza opštine Vlasotinci - predsednikom Milanom Jovićem. Održan je radni sastanak na kojem su prisustvovali još predsednik opštine Zoran Todorović, član opštinskog veća zadužen za sport Slobodan Stanković i član opštinskog veća Bojan Petrović.

foto: sss

„Savezi koji su imali ideje o podizanju sporta na viši nivo svakako smo podržali i podržaćemo kada dođe do njihove realizacije. Najbitnije je da smo uspostavili saradnju tako da svaki plan sada ima tok ka svom ostvarenju", rekao je davor Štefanek.

foto: sss

„Problema ima u manjim opštinama, pa zato ih i obilazimo, organizujemo sastanke i seminare da bi lokalnoj samoupravi objasnili razlog postojanja jednog sportskog saveza i prikazali način na koji bi on trebao da funkcioniše. Smatram da za sad uspevamo u tome i nalazimo rešenja", istakao je Goran Marinković.

Kurir sport

FOTO: SSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track