KAMP NUMBER ONE: Deca naučila kako se postaje šampion (KURIR TV)
Foto: Promo

Budući vaterpolo prvaci

KAMP NUMBER ONE: Deca naučila kako se postaje šampion (KURIR TV)

Ostali sportovi -

Prva smena kampa Number ONE je završena.

1 / 2 Foto: Promo

Deca su imala osam dana obimnih treninga, upoznavanja sa malisanima iz inostranstva, druženja i uživanja u prelepom ambijentu Vrnjačke Banje.

Na pitanje kakav je osećaj biti BROJ 1, odgovorili su uglas: "Red, rad i disciplina".

Baš kao i deca, ni prezadovoljni roditelji nisu krili oduševljenje kampom.

- Moj sin je oduševljen kampom, on je došao kao plivač, ostao je i u drugoj smeni jer su mu treneri odobrili da pređe na treninge vaterpola. On je danas dao svoj prvi gol i koliko mi se čini, ostaće i u trećoj smeni - bio je samo jedan od komentara.

Na utakmici koja se igra svakog petka i kojom se kruniše rad na kampu, gost je bio naš reprezentativac, Nemanja Ubović koji je pružio podršku svim mališanima, a sutradan sa njima i ceo dan trenirao.

Sam meč završen je pobedom Bele nad Plavom ekipom sa 11:9, a strelac svog prvog gola u životu bio je jedan od najmlađih na kampu.

Koordinator programa Nikola Rađen zadovoljan je urađenim na drugom po redu kampu.

- Počela je druga smena kampa Number ONE i očekujemo još više energije, posvećenosti i rada sa decom. Obezbeđeni su im najbolji uslovi, najbolji treneri i sportisti koje Srbija ima. U sezoni dva dobili smo podršku najboljih od najboljih Naš medijski partner koji prati sva dešavanja je Kurir. Došla su deca iz celog sveta i jednu lepu stvar koja krasi našu zemlju, a tiče se sporta, svakako je vaterpolo, a mi smo to smestili ovde u Vrnjačkoj Banji.

Kurir sport

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track