NAŠ BORAC ZABLISTAO NA DEBIJU U UFC: Hrvati oduševljeni Stošićem, a šta li će tek reći Srbi posle OVE njegove izjave (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

FANTASTIČAN U HAMBURGU

NAŠ BORAC ZABLISTAO NA DEBIJU U UFC: Hrvati oduševljeni Stošićem, a šta li će tek reći Srbi posle OVE njegove izjave (VIDEO)

Ostali sportovi -

Srpski borac Darko Stošić je maestralno startovao u UFC, jer je u nedelju u Hamburgu na debiju nokautom u prvoj rundi pobedio Ameriknca Džimija Kimbela.

U pripremi za debi u UFC, Stošić je radio sa hrvatskom legendom Mirkom Filipovićem "Kro kapom".

To je bio jedan od razloga što su i u Hrvatskoj ispratili nastup srpskog borca na početku UFC karijere.

"Ko ga je gledao barem jednom u FFC-u zna o kakvom terminatoru je reč. A kada se na sve dodaju njegov spartanski duh, izuzetna predanost i volja dobije se sjajna pobeda u debiju. Pribojavanje se više odnosilo na pritisak i tremu kakvu nosi debi na najvećoj sceni", piše "24sata.hr" o Stošiću i dodaje:

"Stošić slavi uspešan debi u poluteškoj kategoriji UFC-a, ovaj dečko je došao da napravi velike stvari".

Hrvati veličaju Srbija, a šta će tek reći u našoj zemlji kada pročitaju šta je Darko Stošić izjavio posle trijumfa nad Džimijem Kimbelom.

"Ovde sam da postanem broj jedan. To je moj cilj. Želim da ispišem istoriju za svoj narod, za moju zemlju. Ne osećam pritisak, to je moj san. TOP 10 borci, spremite se", poručio je Stošić.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track