SPORTSKE IGRE MLADIH: Kurir uz buduće šampione!
Foto: sim

državno finale na adi ciganliji

SPORTSKE IGRE MLADIH: Kurir uz buduće šampione!

Ostali sportovi -

Sportske igre mladih osvajaju region, što i ne čudi s obzirom da je Kurir uz najmasovniju manifestaciju sportsku za najmlađe.

Na Adi Ciganliji je u toku državno finale Sportskih igara mladih, na kojem se takmiči više od 1.700 osnovaca iz čitave Srbije. u pojedinim sportovima već su poznati pobednici, koji su izborili plasman na regionalno finale u Splitu, dok ostali svoja nadmetanja nastavljaju danas i sutra.

foto: sim

Najboljima su podeljene i diplome, a uručenju medalja prisustvovali su i dvojica fudbalera Partizana Svetozar Marković i Armin Đerlek, košarkaš Đorđe Gagić, proslavljena strelkinja i predstavnik OKS Andrea Arsović, kao i strelac Dimitrije Grgić.

foto: sim

"Ovo su sjajne stvari. U naše vreme nije bilo ovoga. Deca imaju šansu da se slobodno prijave i besplatno igraju u sportu koji vole. I onda kada pobede, još i da imaju obezbeđen put na more i takmiče se sa vršnjacima iz inostranstva", istakao je fudbaler Marković.

foto: sim

"Sport je nešto najlepše. Baš sam zadovoljan kako je ovo organizovano, svaka čas ljudima iz Sportskih igara mladih i državi koja podržava projekat. Deca se trebaju baviti sportom, nema ništa lepše od toga. A još kada znaju da ako pobede idu na more, onda je to još jedan dodatni podstrek", nadovezao se Đerlek.

foto: sim

Sve prisutne i ovoga puta je pozdravila predsednika Sportskih igara mladih za područje Srbije Ivana Jovanović.

Goran Anđelković

FOTO: Slobodan Đurić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track