NEKA GORI BEOGRAD, SRBIJA, SVE: Evo šta o tituli prvaka Evrope kažu vaterpolisti Srbije
Foto: AP

prva reakcija

NEKA GORI BEOGRAD, SRBIJA, SVE: Evo šta o tituli prvaka Evrope kažu vaterpolisti Srbije

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezentacija Srbije četvrti put uzastopno je postala šampion Evrope, pošto je u finalu kontinentalnog prvenstva u Barseloni posle peteraca savladala Španiju 12:10.

Reprezentativci naše zemlje su posle novog velikog uspeha istakli:

Filip Filipović:

"Penali se ne vežbaju za penale se neko rađa. Ovi momci su rođeni za penale. Ljudi, četvrti put smo prvaci Evrope! Poker fejs Miloš Ćuk! Hvala svima koji su nam pomogli da imamo još jedno nezaboravno leto. Mislim da smo se i narodu i državi odužili na najbolji mogući način i da će vaterpolo sada krenuti gore. Mislim da je ovo najveća moguća potvrda kvaliteta našeg vaterpola.

Biti kapiten tima? Najlepši i najlakši zadatak je njih voditi. Oni su sjajni i privilegija ih je voditi. Obaveza je nikakva."

Branislav Mitrović:

"I dalje nismo svesni, posle ovakve šok utakmice. Zato je ovo veća pobeda. Pokazali smo kada je teško da znamo da se skupimmo."

Stefan Mitrović:

"Ako je neko zaslužio trijumf to smo mi. Nismo ni svesni da stvaramo istoriju i da ćemo možda biti njen deo. Neka gori Beograd, Srbija sve...

Miloš Ćuk:

"Nema šta samo da čestitam celoj Srbiji. Oov su moja braća."

Andrija Prlainović:

"Posebno je zadovoljstvo biti deo ekipe i osetiti to zadovoljstvo. Peterci jesu lutrija, ali treba tu sreću i zaslužiti. Verovali smo. I kada je bilo 3:1 za njih. Uživajte, pozdrav za sve i u Herceg Novom i Boki"

Dušan Mandić:

"Španci su nam čestitali ovo je bio pravi spektakl. Imali smo sreće, ali fer je bilo da se zasvrši petercima. Čestitke svima. Nadam se da ljudi u Srbiji slave, pozdrav i za moju Boku, Tivat, Kotor, dolazim da slavim i sa vama."

Nemanja Vico:

"Ne znam šta da kažem. Presećan sam i sanjao sam ovaj trenutak. Dali smo sve od sebe, hvala ovim momcima što su mi dali priliku da ovako nešto osetim. Penale, moram da priznam nisam gledao, za mene to je sreća."

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track