IŠČEKUJU ŠAMPIONE: Mladi vaterpolisti na kampu Nikole Rađena čekaju idole
Foto: Promo

IŠČEKUJU ŠAMPIONE: Mladi vaterpolisti na kampu Nikole Rađena čekaju idole

Ostali sportovi -

Treća smena kampa vaterpolo Number ONE protekla je više nego uzbudljivo. Grupa je brojala više od 100 mališana kako iz zemlje, tako i iz inostranstva.

U goste je prvi stigao Slobodan Soro, naš čuveni vaterpolo golman. Soro je odmah zauzeo prve redove gde je na radionici objasnio šta za njega predstavlja vaterpolo. Potom je demonstrirao trening golmanima kampa Number ONE, kao i specifične vežbe za poboljšanje sposobnosti, gde je sa golmanima nastavio rad na bazenu.

Drugi gost bio je košarkaš Branko Lazić. Deca su jedva čekala radionicu, gde su mogli da razgovaraju sa Brankom. Pitanja koja su mališani najčešće postavljali je kako ne odustati i postati šampion?

Branko je sa zadovoljstvom davao deci najiskrenije odgovore i kasnije se družio sa njima na treningu u sportskoj sali.

Od utorka, na kamp Number ONE dolaze evropski šampioni. Naši zlatni momci posetiće mališane na kampu, gde će raditi se budućim šampionima. Trener delfina, Dejan Savić biće koordinator Champion Challenge Week – a. Deca će imati priliku da uče samo od najboljih i najuspešnijih u ovom sportu. Pored Savića, kamp će posetiti braća Gojko i Duško Pijetlović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Bane Mitrović.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track