Najnovije vesti

Grbić u Francuskoj sprema odbojkaše za Svetsko prvenstvo
Foto: Ossrb.org

pripreme za svetsko prvenstvo

Grbić u Francuskoj sprema odbojkaše za Svetsko prvenstvo

Ostali sportovi

Odbojkaši Srbiji idu u četvrtak u Pariz, gde će sa Francuskom odigrati dve prijateljske utakmice u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Bugarskoj i Italiji.

Kako je saopštio Odbojkaški savez, selektor Srbije Nikola Grbić u Francusku će povesti 16 igrača. Tehničari: Nikola Jovović, Maksim Buculjević i Ivan Kosti.

Korektori: Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić i Dušan Petković. Libera: Nikola Rosić i Neven Majstorović. Blokeri: Marko Podraščanin, Srećko Lisinac, Petar Krsmanović i Aleksandar Okolić. Primači: Nemanja Petrić, Uroš Kovačević, Marko Ivović i Milan Katić.


Srbija i Francuska će prvu utakmicu, bez prisustva publike, igrati u petak, 31. avgusta od 17 časova u dvorani Šarpi u Parizu. Zvaničan meč, Srbija i Francuska će igrati u nedelju, 2. septembra od 17.30 časova u Akor Hotels Areni, u naselju Bersi u Parizu.

 

Svetsko prvenstvo održava se od 9. do 30. septembra u Bugarskoj i Italiji. Srbija će igrati u Grupi C u Bariju sa SAD, Rusijom, Australijom, Kamerunom i Tunisom. Francuska će igrati u Grupi B, u bugarskom gradu Ruse sa Brazilom, Kanadom, Holandijom, Kinom i Egiptom.


Kurir sport

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...