Najnovije vesti

POKUŠAO DA UBIJE RIVALA NA STAZI: Italijanskom motociklisti koji je pritisnuo kočnicu konkurentu izrečena SRAMNA KAZNA (VIDEO)
Foto: Profimedia

POTEZ ZA ZATVOR

POKUŠAO DA UBIJE RIVALA NA STAZI: Italijanskom motociklisti koji je pritisnuo kočnicu konkurentu izrečena SRAMNA KAZNA (VIDEO)

Ostali sportovi

Italijanski motociklista Romano Fenati suspendovan je na dve trke zbog neodgovorne vožnje, pošto je tokom trke Moto2 šampionata u Misanu pokušao da pritisne kočnicu na motociklu protivničkog vozača Stefana Mancija.

Kako je preneo Autosport, Fenatijeva ekipa Marineli Snajpers se neće žaliti na kaznu, koja je inače sramna!

 

Fenati je po izlasku iz krivine sedam pokušao da pritisne kočnicu na Mancijevom motoru, dok su se borili za 17. mesto u trci za Veliku nagradu San Marina.

 

Fenati je odmah isključen iz trke, a Manci je nedugo zatim pao i završio trku bez plasmana.

 

"Utvrđeno je da je Fenati namerno pokušao da izazove opasnost drugom vozaču. On je prekršio pravilo Svetskog Gran pri šampionata. Vozač mora da vozi na odgovoran način, koji ne izaziva opasnost za druge takmičare, na stazi ili u boksu. Ovo se smatra ozbiljnim prekršajem", navodi se u izveštaju sudija trke.

Fenati je 19. u ovogodišnjem šampionatu, ove godine prešao je u jaču kategoriju, nakon što je prošle sezone bio vicešampion u Moto3.

 

kurir.rs / Beta 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...