DIGAO GLAS PROTIV HULIGANA I SILEDŽIJA, A ONDA SU SE VRATILI S NOŽEVIMA! Kada vidite zbog čega su IZBOLI TRENERA u Aleksincu i koliko imaju godina bićete ZGRANUTI!
Foto: Privatna Arhiva

UZNEMIRUJUĆI PRIZOR

DIGAO GLAS PROTIV HULIGANA I SILEDŽIJA, A ONDA SU SE VRATILI S NOŽEVIMA! Kada vidite zbog čega su IZBOLI TRENERA u Aleksincu i koliko imaju godina bićete ZGRANUTI!

Ostali sportovi -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su I. K. ( 1997) iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je on sinoć u Aleksincu ubo nožem u grudi tridesetšestogodišnjeg muškarca iz Aleksinca, a potom pobegao.

Policija ga je danas pronašla i uhapsila.

Povređeni muškarac zbrinut je u niškom Kliničkom centru.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Zastrašujuća je činjenica da napadač ima samo 21 godinu, i da je jedan mladić u stanju da učini ovako nešto zastrašujuće.

Podsetimo, trener rukometnog kluba iz Aleksinca brutalno je napadnut i izboden posle treninga od strane, kako sam kaže, više mladića. On ih je danas identifikovao i prijavio policiji. Jedan od njih je uhapšen.

Prem rečima meštana Aleksinca u pitanju je dugogodišnji sukod koji je eskalirao ovim brutalnim napadom. Hitna pomoć je ubrzo došla i praktično mu spasila život. Đurić je sada u stabilnom stanju i život mu nije ugrožen.

foto: I.K./Kurir

Naime, kako prenosi Prva tv, Đurić je odlučio da se suprostavi mladićima koji već mesecima maltretiraju građane. On je razotkrio grupu huligana koja, kako kažu sugrađani, reketira i svakodnevno maltretira, kako decu, tako i odrasle građane ovog mirnog gradića.

On je u pismu naveo o kojim mladićima je reč, što je kod njih izazvalo pravi revolt.

Ovi huligani su odlučili da mu se lično suprostave i nakon jednog večernjeg treninga njih nekoliko je sačekalo ispred sale nesrećnog Đurića i palica ga tuklo u predelu glave i pojasa. Jedan od njih je zatim izvadio nož i izbo Nenada.

Posle ovog incidenta mladići su se razbežali, a ranjeni čovek je ušao u salu gde su bile devojčice koje trenira i sav krvav jaukao i zapomagao.

foto: I.K./Kurir

Đurić je, inače, radnik Parking servisa u Nišu i poznati sportista u Aleksincu, a kako nam je nezvanično rečeno u policiji napali su ga mladići koji su već od ranije poznati policiji.

- To je bilo užasno kada su ga u jednom trenutku saleteli bejzbol palicama. On se odbranio od jednog, ali nije mogao od svih. Krv je liptala po podu od tuče, a devojčice su vrištale - rekao nam je izvor.

Kurir sport

Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja