SENTA RAĐA ŠAMPIONE: Rvači iz Vojvodine dominirali na turniru Nikola Vukov!
Foto: Privatna arhiva

sjajno

SENTA RAĐA ŠAMPIONE: Rvači iz Vojvodine dominirali na turniru Nikola Vukov!

Ostali sportovi -

Nekada su posebnim vestinama savladavali Turke u doba cuvene Senćanske bitke, a sada su zlatne medalje....

28.Međunarodno Memorijalno takmičenje Nikola Vukov u rvanju u grčko rimskom stilu i rvanju za žene propraćeno je uzbudljivim utakmicama i divnom prodičnom atmosferom.

Bilo je dosta mladih takmičara kojima je ovo bilo prvo takmičenje, bilo je lepo videti radost na njihovim licima nakon postizanja pobede da, tako smi svi mi počeli ovaj sport i ako radiš to punim srcem propratiće te ceo život. Bilo je veoma uzbudljivih borbi, bilo je izvanrednih bacanja, poučnih poraza koji uvek ostavljaju trenutne neprijatnosti to se i videlo na licu takmičara ali loše raspoloženje se brzo prevaziđe i natavlja se sa daljim radom i treninzima.

Odrasli takmičari su nam takođe pripremili mnoštvo iznenađenja i velike bitke. Konkurencija je bila veoma oštra sa 270 takmičara od kojih je svaki imao veliku želju za dokazivanjem.Takmičenje je proteklo bez ikakvih poremećaja i incidenata.Zahvaljujući izvanrednoj organicaju bilo je sendviča, kafe i sokova u neograničenim količinama što je danas veoma retko.

Mene lično dilnula je prijateljska dobrodošlica i ovim putem želim da se zahvalim za ovo iskustvo.

1 / 10 Foto: Privatna arhiva

Takmičenje je bilo odlično za mlade rvače kako domaće tako i inostrane.Još uvek ima šta da se trenira i šta da se uči da bi stigli do sveskih klasa ali u svakom slučaju bila je ovo dobra prilika da se proceni gde se ko nalazi u svojoj sportskoj karijeri.Svi zaslužuju čestitke jer su se borili hrabro herojski od srca , jer jedino tako i vredi, boriti se za to što zaista želimo.

Podeljena je i posebna nagrada, priznanje od porodice Vukov, koju je predala ćerka Nikole Vukova , Ljubica Vukov Mihailo najboljem domaćem takmičaru za koji je proglašen Vuković Mario.

Kurir sport

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track