MEKGREGOR OPET DIVLJAO: Konor krenuo nogom na protivnika! (VIDEO)
Foto: AP

nije miran ni na vaganju

MEKGREGOR OPET DIVLJAO: Konor krenuo nogom na protivnika! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Odrađeno je i službeno merenje pred spektakularni UFC spektakl u Las Vegasu koji počinje u noći sa subote na nedelje. Najinteresantnija borba, između Konora Mekgregora i Habiba Nurmagomedova očekuje se oko 6 sati.

Iako su čelnici UFC-a uoči merenja bili u strahu da bi Nurmagomedov mogao pasti i ugroziti čitavu predstavu, to se nije dogodilo. Rus je na vaganje došao među prvima, a onda je mirno došetao do vage i stao na nju. Ona je pokazala tačno 70 kilograma čime je čelnim ljudima UFC-a "pao kamen sa srca".

Nakon Habiba, pred sam kraj dozvoljenog vremena za izlazak na vagu pojavio se i Konor koji je još jednom pokazao divljačku stranu. Vaga je pokazala 69.80 kilograma, a onda je usledio šou. Irac je vikao iz sveg glasa, a onda je, udarajući se šakom po prsima, napustio dvoranu za vaganje.

Inače, ovo će Mekgregora biti prva UFC borba još od novembra 2016. godine. Tada je Irac nokautirao Edija Alvareza iako je borba, po mnogima, bila gotova i pre nego su borci ušli u oktogon. Međutim, ovoga puta će mu na putu za titulu lake kategorije stajati neporaženi Rus koji ima neverovatan skor 26-0.

Na sučeljavanju, popularnom je bilo itekako vatreno, uostalom kao i svaki put kad se ova dvojica nađu blizu jedan drugome. Kabib je stao u karakterističnu pozu za sučeljavanje, a Conor se nije suzdržao. Urlao je, mahao i ponovno ludovao prema Nurmagomedovu. Mekgregor je u tom metežu ipak uspeo udariti Dagestanca po ruci.

Kad je Habib pokazao Ircu da slobodno krene na njega, ovaj je zamahnuo nogom i pokušao da ga udari. Na sreću između njih se našlo i onih prisebnih, da osiguraju ovakve situacije, i do većeg incidenta ipak nije došlo.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track