SPEKTAKL NA SPENSU: Otvoren Golf siti centar  u Novom Sadu!
Foto: GAS

NEŠTO SASVIM NOVO

SPEKTAKL NA SPENSU: Otvoren Golf siti centar u Novom Sadu!

Ostali sportovi -

U Sportskom i poslovnom centru Vojvodina (Spens) u Novom Sadu večeras je otvoren Golf siti centar (Golf City), jedinstveni sportski i turistički kompleks u Srbiji čija je misija promocija golfa.

Projekat je realizovala Golf asocijacija Vojvodine, a kako je rečeno na otvaranju, taj centar organizovaće školu golfa i biće mesto rekreacije i aktivnog odmora koji razvija etiku, istinski sportski duh i zdrav život.

Član Gradskog veća zadužen za sport Ognjen Cveićanin rekao je da će Golf siti centar u Spensu biti idealno mesto za bavljenje tom disciplinom, ali i za druženje, tim bilding, promocije i druge poslovne dogadjaje, što može samo da koristi Novom Sadu.

"Verujem da će ovo mesto biti atraktivno i za brojne goste našeg grada s obzirom na sve što može da ponudi", rekao je Cvjetićanin.

Golf igralište ima sledeća vežbališta: "Driving range" devet pozicija, "Putting green" sa devet rupa, za vežbanje kratkih udaraca na rupu, "Sand bunker" – peščana prepreka za vežbanje igre iz peska, "Putting course" mini golf teren sa devet polja za takmičenje i vežbanje kratkih udaraca na rupu.

Kurir sport/Beta

Foto: GAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track