POLUDEO KADA JE GLEDAO! HABIBOV OTAC JAVNO OBEĆAO: Ima lično da kaznim svog sina zbog incidenta posle meča sa Mekgregorom!
Foto: Profimedia

NE MOŽE DA VERUJE ŠTA SE DOGODILO

POLUDEO KADA JE GLEDAO! HABIBOV OTAC JAVNO OBEĆAO: Ima lično da kaznim svog sina zbog incidenta posle meča sa Mekgregorom!

Ostali sportovi -

Otac poznatog borca i UFC šampiona Habiba Nurmagomedova izjavio je da će lično kazniti svog sina zbog incidenta koji se dogodio nakon borbe sa Konorom Mekgregorom.

UFC 229 završio se na najgori mogući način - tučom koju su započeli pobednik ovog finala i član tima Konora Mekgregora, Dilon Denis. Usledila je makljaža kakvu svet nije video! Uletela je i publika, te je borilački spektakl poprimio potpuno drugi smisao.

Sve ovo što se dogodilo, nije sve svidelo ocu poznatog Rusa koji je u izjavi za lokalne medije rekao:

''Radi šta hoćeš u ringu, ali van njega su žene, deca i drugi ljudi“, rekao je otac Nurmagomedova.

foto: Reuters

Trener sportiste smatra da je disciplina najvažnija stvar u timu. Ponašanje njegovog sina je neprihvatljivo i bilo je „na granici njegovog nervnog rastrojstva“, istakao je on.

Predsednik UFC Dana Vajt je izjavio kako nije siguran da posle ovog incidenta Habib zaslužuje titulu, jer je ovo plemenit sport i svi trebaju da se ponašaju u skladu sa pravilima igre. Rus to nije ispoštovao i za to bi trebao da bude kažnjen.

foto: AP

Otac sportiste je izjavio da još nema informacija o isplati honorara ruskom borcu posle pobede nad Ircem.

Prvi čovek UFC rekao je da će honorar Rusu biti zamrznut dok postupak oko incidenta ne bude rešen.

„Oni (Makgregorov tim) su nas provocirali tri meseca. Što se tiče isplate honorara, ništa nije neizvesno“, rekao je Abdulmanap Nurmagomedov.

foto: AP

Otac sportiste je takođe progovorio o problemima sa zdravljem: „Nisam spavao dva dana, veoma sam umoran i imam pritisak“, zaključio je on.

Kurir sport

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track