MOLIO SAM BOGA DA ME OSTAVI SAMOG U KAVEZU SA ONIM KLOVNOM! Habib Nurmagomedov otvorio dušu pred svojim narodom! (VIDEO)
Foto: Profimedia

DOČEKAN KAO BOG U DAGESTANU

MOLIO SAM BOGA DA ME OSTAVI SAMOG U KAVEZU SA ONIM KLOVNOM! Habib Nurmagomedov otvorio dušu pred svojim narodom! (VIDEO)

Ostali sportovi -

UFC šampion u lakoj kategoriji, Habib Nurmagomedov, dočekan je kao heroj u Degestanu, nakon odbrane titule u Las Vegasu.

Habib je u jednoj od najspekakularnijih borbi u istoriji ovog sporta pobedio ljutog rivala, Irca Konora Mekgregora, i tako mu se u kavezu osvetio za sve gadosti koje je izneo na njegov račun.

"Molio sam se bogu za jedno – da me ostavi samog u kavezu sa tim klovnom. Tražio sam to od njega svaki dan", rekao je Habib na dočeku u Degestanu.

foto: Reuters

Habib je konstantno bio meta uvreda Mekgregora i njegovih članova tima. Nakon meča, ruski borac je izgubio "kompas", preskočio je ogradu i krenuo u obračun sa provokatorima.

"Mnogo toga je rečeno van kaveza, a ja sam ponavljao da, kada se vrata oktagona zatvore, ne odgovaram za svoje postupke. U vezi sa onim što se desilo kasnije, neki kažu da sam pogrešio, a neki da sam učinio pravu stvar. Ne možete orla ograničiti u kavezu", rekao je UFC šampion.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track