OJADILI NURMAGOMEDOVA! Habib je DŽABE prebio Mekgregora! Ruskog borca ŽESTOKO kaznili (VIDEO)
Foto: Reuters

AUUU

OJADILI NURMAGOMEDOVA! Habib je DŽABE prebio Mekgregora! Ruskog borca ŽESTOKO kaznili (VIDEO)

Ostali sportovi -

Ruskom borcu Habibu Nurmagomedovu je već sada poznata kazna zbog nereda koji su nastali posle istorisjke borbe UFC u kojoj je Dagestanac pobedio Konora Mekgregora.

Rus Habib Nurmagomedov ostaće šampion UFC u lakoj kategoriji, ali će biti suspendovan, glasi kazna koju su mu izrekli Amerikanci.

Sportska komisija države Nevade mu je "zamrzla" dva miliona dolara honorara, a predsednik UFC Dejna Vajt je izjavio da će Rus biti sankcionisan zbog napada na Dilona Denisa.

- Oni su trenutno zadržali Habibov ceo honorar i priča se da će ga zadržati trajno. Mislim da to ne bi trebalo da se desi i da treba da uzmu 250.000 dolara. Habib će svakako zadržati titulu, iako će biti suspendovan. Suspenzija će trajati četiri do šest meseci, ali titula mu ostaje - rekao je Vajt za TMZ sports.

Da podsetimo, Habib Nurmagomedov pobednik je najveće borbe u UFC istoriji pošto je savladao u četvroj rundi ljutog protivnika Konora Mekgregora. Međutim, senku na meč bacila je tuča koja se dogodila neporedno po završetku meča, a u kojoj je učestvovala i publika!

Sada ostaje da se vidi samo kolika će kazna sačekati i Konora Mekgregora!

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track