PRIJEM U BUENOS AJRESU: Ambasadorka Jela Baćović ugostila Božidara Maljkovića i srpske sportiste
Foto: OKS

OLIMPIJSKE IGRE MLADIH

PRIJEM U BUENOS AJRESU: Ambasadorka Jela Baćović ugostila Božidara Maljkovića i srpske sportiste

Ostali sportovi -

Njena ekselencija ambasadorka Srbije u Agentini Jela Baćović priredila je danas u ambasadi naše zemlje u Argentini prijem za Tim Srbije koji nas predstavlja na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu.

Prijemu su prisustvovali i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, potpredsednik Žarko Zečević i generalni sekretar Đorđe Višacki.

Ambasadorka Baćović rekla je:

"Veoma sam ponosna što smo danas ugostili olimpijce Srbije. Svi se ovde mnogo radujemo, zato što je retka prilika da naši sportisti dođu u Argentinu. Na raspolaganju smo vam za sve što treba i ambasada je za vas otvorena 24 sata. Navijaćemo za vas i u narednim danima i nadamo se novim medaljama".

foto: OKS

Božidar Maljković predsednik Olimpijkog komiteta Srbije zahvalio se na gostoprimstvu Njenoj Ekselenciji Jeli Baćović i iskoristio priliku da i sportistima kaže:

"Ponoviću vam još jednom, da ste vi najbolje što Srbije ima. Već ste napravili sjajan rezultat, a verujem da će biti još medalja. Mi se ponosimo vama zato što svojim ponašanjem i van sportskog terena na sjajan način predstavljate Srbiju".

(OKS)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track