HABIB ĆE NADRLJATI SAMO ZATO ŠTO JE RUS! Legendarni Amerikanac tvrdi: Nurmagomedov je žrtva ANTIRUSKE PROPAGANDE u Americi!
Foto: Reuters

šok

HABIB ĆE NADRLJATI SAMO ZATO ŠTO JE RUS! Legendarni Amerikanac tvrdi: Nurmagomedov je žrtva ANTIRUSKE PROPAGANDE u Americi!

Ostali sportovi -

Legendarni MMA veteran Džef Monson tvrdi da UFC više voli Konora Mekgregora nego Habiba Nurmagomedova.

Američki MMA veteran ima rusko državljanstvo i već duže vreme živi u Rusiji, pa je često rado viđen sagovornik u tamošnjim medijima. Sada je na izuzetno zanimljiv način porokomentarisao incident koji se dogodio nakon što je Habib savladao Mekgregora.

"Ove sankcije o kojima se govori su smešne, a objasniću i zašto. Konor je napao pre nekoliko meseci Habiba i to u autobusu, pa njega treba kriviti za sve ovo. On je u konstantnom sukobu s drugim borcima. Konor je uhapšen nakon tog incidenta, pušten je posle plaćanja kaucije i na kraju nije kažnjen. On nije pretrpeo nikakve sankcije. Ako žele da kazne Habiba, neka onda kazne i ostale borce. Da je Konor suspendovan posle napada na autobus, ne bih imao ništa protiv da se Habib suspenduje", rekao je Monson.

Još uvek nije poznato kakve sankcije čekaju Nurmagomedova. Pominje se suspenzija od nekoliko meseci i novčana kazna od 250.000 do nekoliko miliona dolara.

Monson smatra da je to smešno...

"Je li ovo deo anti-ruske propagande u SAD? Ne znam. Konor je njihov zlatni dečko i nije bitno šta radi, nema veze što ne poštuje zakon, što je napao autobus... može da radi šta hoće. On neće biti kažnjen za svoje postupke. Očito je da Dejna Vajt (prvi čovek UFC-a) više voli Konora od Habiba. Ne mogu da vam kažem zašto je to tako i da li je tako zato što je Habib Rus. U svakom slučaju nije pošteno", zaključio je Monson.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track