PILI ČAJ I JELI SVEŽE VOĆE Putin upriličio prijem za Habiba: Predsednik Rusije pozdravio UFC šampiona, a potom se našalio na račun Dagestanca! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

NURMAGOMEDOV KOD PUTINA

PILI ČAJ I JELI SVEŽE VOĆE Putin upriličio prijem za Habiba: Predsednik Rusije pozdravio UFC šampiona, a potom se našalio na račun Dagestanca! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Ruski predsednik Vladimir Putin upriličio je prijem za novog UFC šampiona u lakoj kategoriji Habiba Nurmagomedova.

Nurmagomedov se posle borbe hvalio kako ga je predsednik Rusije Vladimir Putin pozvao i rekao da je ponosan na njega.

"Ponosan sam. Mekgregor se slika sa Putinom, ali je Putin mene pozvao i rekao mi da je ponosan na mene", rekao je ruski borac posle istorijske borbe, a nekoliko dana kasnije usledio je prijem kod Putina.

Tom prilikom predsednik Rusije česitao je Nurmagomedovu na šampionskoj tituli i u prijatnoj atmosferi proćaskali su malo o samoj borbi. Prijemu je prisustvovao i Habibov otac Abdulmanap.

Oni su svi zajedno pili topla pića i jeli sveže voće, a Putin je iskoristio priliku da naglasi kako je i on veliki ljubitelj borilačkih veština.

Predsednik Rusije se malo našalio na račun Habiba, pa je prokomentarisao i dešavanja posle meča, kada je Nurmagomedov otac zapretio sinu da će ga 'razbiti od batina' jer je izazvao haos.

"Čestitam ti Habibe, postigao si svoj cilj, rekao sam tvom ocu da ne sme 'da te istanbura", rekao je Putin u šali.

Nurmagomedov je rekao Putinu da mu je žao što je izgubio samokontrolu, ali je dodao da je čuo da su iz Mekgregorovog kampa vređali njegovog oca i njegovu zemlju.

"Ne samo ti, svi možemo tako da preskočimo ogradu ako nas napadnu", rekao je Putin.

Da podsetimo, Habib Nurmagomedov pobednik je najveće borbe u UFC istoriji pošto je savladao u četvroj rundi ljutog protivnika Konora Mekgregora.

Međutim, senku na meč bacila je tuča koja se dogodila neporedno po završetku meča, a u kojoj je učestvovala i publika!

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track