Najnovije vesti

NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI! Habib zapretio organizaciji UFC: Ako kaznite mog brata, ja raskidam ugovor i odričem se svih para! Zašto ne kaznite Mekgregorov tim?
Foto: Reuters

PUKLO U POSLEDNJEM TRENUTKU

NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI! Habib zapretio organizaciji UFC: Ako kaznite mog brata, ja raskidam ugovor i odričem se svih para! Zašto ne kaznite Mekgregorov tim?

Ostali sportovi

Habib Nurmagomedov ne miri se sa odlukom UFC-a da iz svog sveta isključi Zubairu Tukugova, člana njegovog tima koji se sukobio sa Konorom Mekgregorom.

Nakon istorijskog meča i izletanja Habiba iz oktagona, njegov trener Zubairu je krenuo u ring kako bi smirio situaciju što je Mekgregor pogrešno shvatio i nasrnuo na Tukugova. 

 

To je potpuno razbesnelo Zubairu koji je počeo obračun, a prvi čovek UFC Dejna Vajt rešio je da ga isključi.

 

To je izazvalo bes kod Rusa koji je odlučio putem društvenih mreža da se oglasi i prokomentariše ovu odluku Vajta. 

 

- Voleo bih da se obratim UFC-u,

 

zašto niste otpustili nikoga kada je njihov tim napao autobus i povredio nekoliko ljudi? Mogli su da ubiju nekog, zašto niko ne govori ništa o vređanju moje zemlje, religije, nacije, porodice?

 

Zašto morate da kaznite moj tim, kada su se oba borila. Ako kažete da sam ja počeo, nisam saglasan, ja sam samo završio ono što je on počeo.

 

U svakom slučaju, kaznite mene, Zubaira nema ništa sa time. Ako mislite da ću ćutati, pogrešili ste. Otkazali ste Zubairinu borbu i želite da ga isključite jer je udario Konora. Ali ne zaboravite da je Konor taj koji je prvio udario mog brata, samo pogledajte video snimak.

 

Ako ste odlučili da ga otpustite, trebalo bi da znate da ćete izgubiti i mene. Mi nikad ne odustajemo od svoje braće u Rusiji i ići ću do kraja za svog brata. Ako i dalje stojite pri odluci da ga otpustite, ne zaboravite da mi pošaljete raskid ugovora sa mnom, ili ću ga ja sam raskinuti.

 

I još jedna stvar, možete bez bilo kakve dileme da zadržite moj novac. Vi ste prilično zauzeti oko njega, nadam se da vam se neće zaglaviti u grlu. Mi smo odbranili našu čast i to je najvažnija stvar. Hoćemo da idemo do kraja - zaključuje se u poruci Rusa. 

 

 

Kurir sport

Foto: Reuters 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...