Najnovije vesti

TVORAC NAJVEĆEG USPEHA ŽENSKE ODBOJKAŠKE SELEKCIJE Zoran Terzić nije skidao osmeh sa lica: Evo, ovako se postaje SVETSKI ŠAMPION!
Foto: Starsport©

SELEKTOR PONOSAN

TVORAC NAJVEĆEG USPEHA ŽENSKE ODBOJKAŠKE SELEKCIJE Zoran Terzić nije skidao osmeh sa lica: Evo, ovako se postaje SVETSKI ŠAMPION!

Ostali sportovi

Selektor novih svetskih šampionki odbojkašica Srbije Zoran Terzić večeras je, po dolasku u Beograd, rekao je da je u Japanu ostvaren veliki san, ali da brzo stiže vreme za nove ciljeve.

"Ono o čemu smo sanjali i razmišljali da možemo još od početka priprema, kada smo kroz šale na treningu govorili, evo, ovako se postaje svetski šampion. Naš san postao je java, posle sedam startnih pobeda i drugi su nas stavili među favorite i nisu pogrešili", izjavio je Terzić.

On kaže da je zadovoljstvo veliko, da će devojke znati da proslave, a posle toga, već u najskorije vreme, da se razmišlja o sledećim akcijama.

"Mi smo pre više od mesec dana otišli iz Beograda, odigrali 13 utakmica i kada sam posle finala rekao da nema dalje, mislio sam da je gotovo, posle svega se osetiš malo kao izduvan balon i samo sediš u tišini i uživaš. Ali, posle slavlja, u najskorije vreme treba početi razmišljati o novim akcijama", poručio je Terzić.

1 / 18 Foto: Starsport©

kurir.rs / kurir sport 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...