Najnovije vesti

MEDALJA I ZA VUČIĆA: Selektor odbojkašica Zoran Terzić uručio specijalan poklon predsedniku Srbije
Foto: Beta

prijem za šampionke sveta

MEDALJA I ZA VUČIĆA: Selektor odbojkašica Zoran Terzić uručio specijalan poklon predsedniku Srbije

Ostali sportovi

Predsednik Srbije Alekasandar Vučić primioo je odbojkašice Srbije, koje su na svetskom prvenstvu u Japanu osvojile Zlatnu medalju.

Predsednik Srbije Alekasandar Vučić primioo je odbojkašice Srbije, koje su na svetskom prvenstvu u Japanu osvojile zatnu medalju.

 

foto: Beta


Vučić je odbojkašice primio u zgradi Predsedništva.

 

Vučić je najavio da će nagrade za zlatnu medalju biti isplaćene "brzo i efikasno", i da će biti ulaganja u odbojkašku infrastrukturu u Srbiji.

"Navikle ste na sjajne rezultate u Japanu, tako da se nadamo novom zlatu u Tokiju na Olimpijskim igrama, ali i da ne bude zlato, opet ste toliko toga uradile. Srbija je ponosna na vas i nadam se da će odbojkašice nastaviti sa uspesima", kazao je predsednik Republike koji je na poklon dobio loptu sa potpisima celog tima.

 

Selektor Zoran Terzić je Vučiću, "pre svega kao prijatelju" poklonio zlatnu medalju, s obzirom na to da je Vučić "pratio svaki meč i znao sve detalje utakmica".

 

foto: Beta

 

Na prijemu je bio i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik koji je rekao da je posebno ponosan što su Tijana Bošković i Brankica Mihajlović dale pečat osvajanju medalje.

 

"Uvek nam je drago kada u reprezentaciji Srbije imamo igrače sa naših prostora. Želim im još uspeha", naveo je Dodik.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić je rekao:

"Hvala predsedniku Vučiću što ćemo do kraja nedelje dobiti premije. Sećam se dana kada je to moralo da se čeka po godinu i više dana... Nama sada to mnogo znači".

 

Kapiten reprezentacije Srbije Maja Ognjenović rekla je da "put do medalje nije bio lak, ali smo srećne kada osvajamo medalje za naš narod.

 

"Osetile smo podršku naroda i ona nam je mnogo značila".


Prvakinje sveta će se u 19 časova naći na balkonu Skupštine grada Beograda odakle će pozdrvaiti navijače.

 

Kurir sport / Agencije

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...