Najnovije vesti

O NJIHOVOJ SVADBI BRUJI CEO REGION! Crnogorski džudista otvoreno o svojoj PLASTIČNOJ ŽENI i ubijenom kumu NARKO-DILERU: Tamara je bila lepša pre operacija! (VIDEO)
Foto: Printscreen

POTPUNI HIT

O NJIHOVOJ SVADBI BRUJI CEO REGION! Crnogorski džudista otvoreno o svojoj PLASTIČNOJ ŽENI i ubijenom kumu NARKO-DILERU: Tamara je bila lepša pre operacija! (VIDEO)

Ostali sportovi

Vicešampion sveta u džudou, Crnogorac Srđan Mrvaljević, iznenađen je što je snimak sa njegovog venčanja izazvao takvo interesovanje javnosti u čitavom regionu.

Snimak venčanja kontroverznog džudiste postao je hit na internetu. Snimak svadbe praćen je muzičkom numerom u kojoj se pominju darivanje prstena večnosti, Vasilije Ostroški i svi anđeli…

 

Ogromnu pažnju privukla je Srđanova supruga Tamara, koju na društvenim mrežama zovu "plastična žena" zbog brojnih estetskih intervencija koje je uradila na sebi.

 

Ono što je posebno zanimljivo javnosti je i činjenica da je Mrvaljević bio kum Luke Radulovića (37), dilera kokaina koji je ubijen aprila ove godine u jednoj beogradskoj kafani i jedan od najvećih zagovornika nezavisnosti Crne Gore i njenog ulaska u NATO.

 

"Izgleda da javnost najviše zanimaju estetske korekcije moje supruge. Pošto je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam, iako nerado i sa dozom neprijatnosti, da Tamara ima implante u grudima i hijaluron u usnama i jagodicama. Iskreno, ja sam protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne i Tamara mi je bila lepša pre bilo kakvih dodataka, ali to je bila njena odluka i ja sam je prihvatio zbog njenog zadovoljstva i sreće. Tamaru nisam oženio zbog izgleda i lepote, već zbog njenog vedrog duha i ljudskih kvaliteta", rekao je džudista za Blic.

 

Mrvaljević je otvoreno pričao i o svom kumu, ubijenom dileru Luki Raduloviću.

 

"Trenirali smo zajedno, dizali tegove, igrali fudbal, basket, stoni tenis...

Luka je jedan deo života potpuno posvetio džudou, bio je reprezentativac i prvak drzave, učestvovao na svetskom i evropskom prvenstvu. U tom periodu smo se dogovorili da će prvi ko se oženi uzeti onog drugog za kuma...Kasnije je izabrao način života koji je izabrao", kaže Mrvaljević.

 

Podsetimo, ubijeni Luka Radulović javnosti je postao poznat pošto je bentlijem presekao predsedničku kolonu vozila na Topčideru. Mesec dana kasnije je uhapšen pod sumnjom da je trgovao narkoticima. Međutim, ubrzo je pušten na slobodu. Ubijen je u aprilu ove godine ispred jednog noćnog kluba u Beogradu.

 

Kurir sport/Blic 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...