JEZIVA SUDBINA BIVŠE LJUBAVNICE  TAJGERA VUDSA: Poznatim facama pružala SEKSUALNE USLUGE za heroin i spid! Bila je gotovo MRTVA kada ju je pronašao LOVAC NA GLAVE!
Foto: Profimedia/Printscreen Youtube

POTPUNI SUNOVRAT

JEZIVA SUDBINA BIVŠE LJUBAVNICE TAJGERA VUDSA: Poznatim facama pružala SEKSUALNE USLUGE za heroin i spid! Bila je gotovo MRTVA kada ju je pronašao LOVAC NA GLAVE!

Ostali sportovi -

Džesi Džangers, bivša ljubavnica slavnog golfera Tajgera Vudsa, spašena je u dramatičnoj akciji koju je organizovao lovac na glave "Dog The Bounty Hunter"

Džesi je pronađena u jazbini punoj droge, gde je visokopozicioniranim poslovnim ljudima pružala seksualne usluge u zamenu za drogu (heroin i spid), prenosi "Dejli mejl".

Bivša striptizeta je pronađena u očajnom stanju. Bila je jako bleda i iscrpljena. Dog je upao sa svojom naoružanom ekipom u kuću punu droge i tamo je pronašao. Odmah su je predali policiji.

Kada je pronašao Džesi, Daun Li Čepmen (Dog) bio je u potrazi za beguncem koji je pobegao nakon plaćene kaucije.

"Imala je jedva 40 kilograma pa smo joj jedva stavili lisice na ruke, jer su bile jako tanke. Da je nismo našli, za pet nedelja bi bila mrtva. Ti su je ljudi držali u kući gde je pružala seksualne usluge u zamenu za drogu. Rekla je da je osim u ovoj, radila u još pet kuća", otkriva Dog.

Među njenim klijentima bilo je dosta poznatih ličnosti.

U video koji je objavljen na internetu, nju izvode iz kuće i lovac na glave viče na nju: "Kako se zoveš? Kako ti je je.eno ime, kurvo?"

Džesi ga je zamolila da je ne snima, a kasnije mu je u razgovoru priznala da je za njenu propast kriv slavni golf igrač Tajger Vuds.

"Rekla je da su svi hteli da budu sa njom jer je Tajgerova ljubavnica... Počeli su da joj daju drogu i postala je narkomanka", otkriva Dog.

Džesi je završila u zatvoru zbog posedovanja droge.

Podsetimo, Džangers je slavu stekla pre devet godina kada se saznalo da je od Tajgera Vudsa uzela 125.000 dolara da ne bi pričala o njihovoj aferi. Kasnije se saznalo da je golfer imao afere sa još 120 žena.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track