MMA SPEKTAKL U NOVOM SADU: Damir Dado Mihajlović i Brazilac se bore za šampionski pojas! (VIDEO)
Foto: privatna arhiva

SRBIN VEĆ IMA 17 POBEDA U KARIJERI

MMA SPEKTAKL U NOVOM SADU: Damir Dado Mihajlović i Brazilac se bore za šampionski pojas! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Novi Sad će prvog decembra biti centar internacionalnog MMA spektakla "Serbian battle championship" koji će ugostiti najveće svetske borce.

Kruna turnira u velikoj dvorani Spensa biće borba između jednog od naših najboljih boraca Damira "Dade" Mihajlovića i neustrašivog ratnika iz Brazila Džonija Karlosa.

Damir "Dado" Mihajlović bivši šampion SBC organizacije, jedan od prvih srpskih boraca priznatih na međunarodnoj MMA sceni, i jedan od najbolje rangiranih velteraša na Balkanu ulazi u kavez sa namerom da ostvari 18. pobedu u karijeri.

Sa druge strane, majstor Luta Livre sporta nikada nije zaustavljen u MMA ringu, a uz Stefana Sekulića prvi je srpski borac koji je pobedio Brazilca (isto veče na SBC priredbi, Dado je savladao Silvu, a Sekulić pobedio Serhija Souzu).

Mihajlović se ovom borbom vraća u ring nakon više od godinu dana pauze i spreman je za beskompromisnu borbu i rat u kavezu! On se za ovu borbu priprema u Brazilu u ASTRA Fajt Timu, inače najboljem MMA timu, odakle dolaze Daren Til, Glaiko Franca, Rafael Morkego.

Na drugoj strani SBC heksagona stajaće Džoni Karlos, pratiocima SBC manifestacija poznat po eksplozivnom i dominantnom nastupu na SBC u 18 kada je nokautom pobedio Nemanju Kovača, koji je borbu prihvatio u višoj težinskoj kategoriji, a u Brazilu poznat kao neustrašivi ratnik, i vlasnik nekoliko šampionskih pojaseva.

foto: Promo

Džoni Karlos dolazi iz izuzetno cenjenog Master Kombat tima iz Brazila, koji vodi renomirani Gein Do Vale, čiji tim obiluje hrabrim i jakim borcima, koji konstantno u borbi ulaze u razmene udaraca i idu napred, i daju sve od sebe kako bi atraktivno završili meč. U svom drugom SBC nastupu, Karlos će imati najteži ispit u karijeri, protiv jednog od naših najboljih boraca, Damira Mihajlovića", navedeno je u najavi ovog meča.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track