NOVOSAĐANI UBEDLJIVI U ČETVRTFINALU: Vojvodina bolja od Spartaka u Kupu Srbije!
Foto: OK Vojvodina

RUTINSKI

NOVOSAĐANI UBEDLJIVI U ČETVRTFINALU: Vojvodina bolja od Spartaka u Kupu Srbije!

Ostali sportovi -

Odbojkaši Vojvodine pobedili su Spartak iz Ljiga u prvom meču četvrtinala Kupa Srbije sa 3:0 (25:23, 25:19, 25:19) i potreban im je set u revanšu kako bi se plasirali među četiri najbolje ekipe.

Spartak je na ovom meču bio domaćin, ali se duel igrao u Novom Sadu, i to na zahtev ekipe iz Ljiga, koja je na taj način želela da uštedi troškove putovanja, jer se revanš igra već u utorak u "Spensu".

Što se tiče samog meča, drame je bilo samo u prvom setu, u kojoj je nominalni domaćin na ovom meču pružio jak otpor, ali je u finišu posustao, što ekipa poput Vojvodine nije propustila da kazni i da povede u setovima.

Takav razvoj događaja očigledno je pozitivno uticao na šampiona države, koji je diktirao tempo u preostala dva dela igre i došao je nadomak plasmana u polufinale Kupa Srbije. A da bi u tome Vojvodina uspela, potrebno je da u revanšu osvoji samo set.

Novosađane su do pobede protiv Spartaka predvodili Vijetski sa 31 i Kujundžić sa 15 poena, dok je kod tima iz Ljiga najistaknutiji Simić sa 11 poena.

Kurir sport

Foto: OK Vojvodina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja