SPEKTAKL: MMA makljaže u Novom Sadu!
Foto: SBC promo

Prštaće udarci u Spensu

SPEKTAKL: MMA makljaže u Novom Sadu!

Ostali sportovi -

Novi spektakl mešovitih borilačkih veština u Srbiji, ovoga puta u Novom Sadu!
SBC, najbolja srpska i regionalna internacionalna MMA organizacija, 1. decembra 2018. u velikoj hali Spensa (početak u 19.30) po devetnaesti put organizuje veliku internacionalnu sportsku manifestaciju.

Kao i u prethodnih osamnaest, i u ovom vrhunskom spektaklu svoje nastupe najavila su najveća domaća, evropska i svetska imena.

Mnogobrojni ljubitelji najbrže rastućeg sporta u svetu imaće priliku da u našoj zemlji uživaju u mečevima kako boraca iz Srbije tako i iz Japana, SAD, Brazila, Filipina, Malezije, Rusije, Irana, Nemačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine.

foto: SBC promo

Očekuje nas super borba između Damira Mihajlovića, jednog od najboljih domaćih MMA boraca u velter kategoriji, i Džonija Lenadora Karlosa, koji je veliki potencijal brazilske MMA scene i osvajač šampionskih pojaseva u Latinskoj Americi.

Videćemo i borbu najviše svetske klase za šampionski pojas u teškoj kategoriji - Satošija Išija iz Japana, legende MMA sporta, i Amerikanca Tonija Lopeza, nosioca šampionskog pojasa u velikim organizacijama. Za šampionski pojas u srednjoj kategoriji boriće se Mišel Pereira iz Brazila i Duško Todorović, jedan od najvećih potencijala domaće MMA scene, neporažen u profi karijeri. Titulu u lakoj kategoriji juriće Nemanja Sledžhamer Kovač, aktuelni SBC šampion, i izazivač iz Brazila Džekson Tortora Loureiro.

Pored njih, svoje nastupe su potvrdili i još mnogi drugi dokazani i perspektivni borci iz zemlje i inostranstva. Imajući u vidu da Serbijan betl čempionšip predstavlja najpriznatiju MMA organizaciju u zemlji i regionu, postao je nezaobilazna stanica za borce koji žele da postanu deo najvećih svetskih MMA organizacija.

Kurir sport, foto: SBC

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track