MOJA DECA NEĆE ŽIVETI NA MOJOJ GRBAČI! Tajson Fjuri šokirao izjavom: Pare ne mogu da ponesem u grob, a moji naslednici NEKA SE SAMI SNALAZE! Evo kome će ih pokloniti
Foto: Profimedia

BOKSER IZNENADIO I ODUŠEVIO

MOJA DECA NEĆE ŽIVETI NA MOJOJ GRBAČI! Tajson Fjuri šokirao izjavom: Pare ne mogu da ponesem u grob, a moji naslednici NEKA SE SAMI SNALAZE! Evo kome će ih pokloniti

Ostali sportovi -

Bivši šampion sveta u taškoj kategoriji, Tajson Fjuri šokirao je najnovijom izjavom da će sav svoj novac pokolniti beskućnicima i da ništa neće ostaviti svojim naslednicima.

Podsetimo, Fjuri je 2015. napravio senzaciju kada je pobedio Vladimira Klička i uzeo mu sve pojaseve. Bio je to prvi poraz Ukrajinca nakon 11 godina.

Samo nekoliko nedelja nakon što je došao na vrh Fjuri je pao u tešku depresiju. Počeo je da pije, drogira se, provodi noći sa prostitutkama. Ubrzo je ostao bez svih pojaseva. Bio je izgubljen, bez volje za životom.

Sada se vraća u velikom stilu, a kako je imao dosta vremena za razmišljanje, mislio je i o budućnosti i svojim naslednicima.

Pred njim je meč protiv Dentaja Vildera, aktuelnog šampiona u WBC verziji. U ringu će se susresti prvog decembra, a teškaš iz Mančestera će nakon borbe dati siromašnima veliku svotu novca.

"Bokser sam, nisam biznismen. U dobrotvorne svrhe poslaću ček sa sedam cifri. Želim da pomognem ljudima koji si sami ne mogu pomoći. Izgradiću kuće za beskućnike jer novac ne mogu poneti sa sobom u grob. Bolje da s njim učinim nešto dobro", rekao je Fjuri.

Otac četvoro dece odlučio je kako neće potrošiti ni paru na sebe, ali ni na svoju porodicu. Želi da njegova deca nauče da cene novac i sami zarađuju za život.

"Lako je trošiti novac koji je zaradio neko drugi. Ja sam svoj novac krvavo zaradio, a moja deca neće živeti na račun mog imena. Sami će zaraditi svoj novac i naučiti da se nose sa obavezama", rekao je Fjuri.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track