Najnovije vesti

MMA SPEKTAKL U NOVOM SADU: Sudar titana u SPENS-u, 11 borbi, a četiri za šampionski pojas (FOTO)
Foto: promo

ODRŽANO ZVANIČNO MERENJE

MMA SPEKTAKL U NOVOM SADU: Sudar titana u SPENS-u, 11 borbi, a četiri za šampionski pojas (FOTO)

Ostali sportovi

U bioskopu "Arena Cineplex" u Novom Sadu održano je zvanično merenje boraca za vrhunski internacionalni borilački spektakl "Serbian Battle Championship 19".

Taj spektakl će se održati u subotu 1. decembra u Velikoj dvorani SPENS-a sa početkom u 19 časova.

 

Predstavnici medija i posetioci videli su zvaničnu proveru kilaže svih boraca koji će nastupiti na istorijskom MMA spektaklu u „srpskoj Atini“, kao i da čuju razmišljanja glavnih aktera ove velike internacionalne manifestacije i njihova očekivanja kada je reč o narednom SBC-u i svi su složni u jednom – veruju u pobedu!

 

foto: promo

 

Novi Sad i svi ljubitelji MMA sa naših prostora, kao i gosti iz inostranstva, imaće priliku da vide borbu titana i borilačku noć za pamćenje po mnogo čemu.

 

foto: promo

 

MMA spektakl na SPENS-u ugostiće svetske zvezde mešovitih borilačkih veština koje su spremne da publici predstave sve čari ovog sporta i pruže predstavu za nezaborav. „Serbian Battle Championship – SBC“ 19. put organizuje najbolja srpska i regionalna internacionalna MMA organizacija, a mnogobrojni ljubitelji najbržeg rastućeg sporta u svetu će imati priliku da u našoj zemlji uživaju u mečevima najistaknutijih imena svetske, evropske, domaće i regionalne MMA scene, kako boraca iz Srbije, tako i iz Japana, Sjedinjenih Američkih Država, Brazila, Filipina, Malezije, Irana, Nemačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine.

 

foto: promo

„Sa ponosom ćemo ponoviti, Novi Sad i Srbija danas su centar MMA dešavanja u Evropi. Grad je prepun pravih MMA zvezda, a posebno smo ponosni jer će se naši borci u subotu naći prsa u prsa sa njima u borilištu i zaista se nadamo ravnopravnim borbama u kojima će prepuna Velika dvorana SPENS-a uživati 1. decembra! Imaćemo priliku da uživamo u 11 vrhunskih borbi, od kojih će 4 biti za pojas šampiona. Pripremili smo sportsku priredbu dostojnu najvećih svetskih organizacija, i tvrdimo, istorijski spektakl je pred nama“, rekao je glavni organizator Serbian Battle Championship 19 Bojan Mihajlović.

 

foto: promo

 

 

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: promo)

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...