NEVEROVATNO! NEMA POBEDNIKA U EPSKOM MEČU!Šampion dva puta rušio Fjurija, ali nije uspeo da ga pobedi! (VIDEO, FOTO)
Foto: AP

borba godine

NEVEROVATNO! NEMA POBEDNIKA U EPSKOM MEČU!Šampion dva puta rušio Fjurija, ali nije uspeo da ga pobedi! (VIDEO, FOTO)

Ostali sportovi -

Američki bokser Diontej Vajlder odbranio je pojas u teškoj kategoriji WBC verzije, ali nije uspeo da pobedi neverovatnog Tajsona Fjurija. Na kraju spektakularne borbe u 12 rundi bilo je nerešeno!

Vajlder je ostao WBC šampion, iako je dva puta uspeo da sruši Fjurija. Međutim, popularni Kralj cigana je tokom čitavog meča dominirao. Tako su obojica ostala neporažena.

foto: AP

Fjuri je tokom 10 rundi bio fantastičan, sigurno je grabio ka pobedi... Ali kada je Vajlder krenuo na sve ili ništa, napravio je dve greške i to ga je koštalo pobede.

foto: AP

Prvi put je u devetoj rundi spustio glavu i primio udarac posle kog je završio na podu. U 12 rundi Vajlder je razornim krošeom pogodio Fjurija i svi su mislili da je borba gotova. Međutim, sjajni bokser je ustao i naneo nekoliko žestokih udaraca aktuelnom šampionu. Da nije bilo ta dva nokdauna, Fjuri bi glatko dobio borbu.

Na kraju su odlučivale sudije. Jedan je bio za Vajldera, drugi za Fjurija, pa je odlučivala kartica britanskog sudije Fila Edvardsa, a na njoj je pisalo 113:113.

Ljubitelji boksa, posle neviđenog spektakla u Los Anđelesu, nadaju se da će u bliskoj budućnosti gledati revanš ovih velikana.

foto: AP

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track